- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Afla ce program au bancile si magazinele de Paste

24 Apr, 12:48 • Redactia DailyBusiness
Cele mai multe magazine si unitati bancare vor fi inchise duminica de Paste, cu exceptia catorva agentii BRD si a unor magazine Real si Billa.
Afla ce program au bancile si magazinele de Paste

Bancile de pe piata locala vor avea majoritatea unitatilor inchise in perioada Sarbatorilor de Paste, intre 23 si 25 aprilie. In timp ce unele vor avea program scurt si vineri, 22 aprilie, altele situate in centre comerciale vor fi deschise chiar si luni.

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca unitatile teritoriale retail, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in zilele de 23, 24 si 25 aprilie 2011.

Unitatile BRD – Groupe Societe Generale nu vor avea program de lucru in zilele de duminica, 24 aprilie, si luni, 25 aprilie 2011. Exceptie vor face agentiile din incinta supermarketurilor, care vor functiona potrivit programului specific fiecarui magazin, precum si unitatea din Aeroportul Henri Coanda.

Banca Comerciala Carpatica a anuntat ca vineri, 22 aprilie 2011, va desfasura program de lucru cu clientii intre orele 9:00 – 14:00, iar luni, 25 aprilie 2011, unitatile BCC vor fi inchise.

De asemenea, Intesa Sanpaolo Bank va avea program scurt vineri, in intervalul 8:30 – 14:00, iar de sambata pana luni unitatile vor fi inchise.

Raiffeisen Bank va avea unitatile inchise luni, 25 aprilie, exceptie facand anumite unitati din cadrul hipermarket-urilor si mall-urilor, cum ar fi cele din incinta magazinelor Selgros, Carrefour si Cora. Unele agentii din cadrul hipermarket-urilor si mall-urilor vor functiona si sambata, dar niciuna nu va avea program cu publicului duminica, 24 aprilie.

La randul sau, RBS Romania va avea program scurt vineri, intre orele 9:00 si 16:00, iar in perioada sambata-luni, toate unitatile vor fi inchise.

Reprezentantii CEC Bank au declarat ca sambata, duminica si luni toate unitatile inchise.

Totodata, oficialii Bancii Italo Romena si Bancii Romanesti au spus ca luni, 25 aprilie, nicio sucursala nu va avea program cu publicul.

Totusi bancomatele (ATM) si terminalele pentru plata cu cardul la comercianti (POS) vor functiona in conditii normale in perioada Sarbatorilor de Paste. De asemenea, clientii vor avea la dispozitie serviciul de internet banking si cel de asistenta prin telefon.
[img=1425][/img]
In ceea ce priveste programul retelelor de magazine din Romania, doar Billa si Real vor tine deschise cateva unitati in ziua de duminica.

Incepand de luni, 25 aprilie, cele mai multe magazine isi reiau programul normal de activitate.

Programul principalelor retele de magazine din perioada 22 aprilie – 25 aprilie poate fi vizualizat in tabelul de alaturat.