- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Asesoft Net: Cifra de afaceri a crescut cu 50% anul trecut

15 Mar, 13:02 • Redactia DailyBusiness
Asesoft Net, companie parte a grupului Asesoft, a inregistrat anul trecut o crestere de 50% a cifrei de afaceri, fata de anul anterior, pana la 700.000 de euro, au anuntat reprezentantii companiei.
Asesoft Net: Cifra de afaceri a crescut cu 50% anul trecut

Veniturile generate de portalul ShopMania, detinut de companie, au reprezentat 65% din totalul cifrei de afaceri pe anul trecut.

Pe langa acestea, 25% din afacerile Asesoft Net au venit de pe urma proiectelor web realizate pentru clientii externi, cu 25% din totalul veniturilor aferente anului trecut, in timp ce un procent de 10% a fost obtinut prin intermediul altor proiecte, din domeniul publicitatii.

„Daca in Romania veniturile obtinute din vanzarea de spatiu publicitar pe site-ul ShopMania.ro s-au mentinut la un nivel constant, in celelate 25 de tari, site-ul a inregistrat cresteri ale veniturilor, ajungand chiar la dublarea incasarilor in state precum Franta, Italia si Marea Britanie”, a declarat Arthur Radulescu (foto), director general Asesoft Net.

Pentru anul in curs, Asesoft Net mizeaza pe o crestere a afacerilor de 15-20%

Pentru 2010, Asesoft Net estimeaza ca piata de servicii online va continua dezvoltarea, o importanta sensibil crescuta urmand a o avea zona de mobile apps (aplicatii mobile), data fiind cresterea volumului de dispozitive tip smartphone care faciliteaza accesarea si utilizarea Internetului prin intermediul telefoanele mobile.

Parte a grupului Asesoft, Asesoft Net a fost infiintata in anul 2004, oferind solutii si aplicatii web pentru clientii din mediul de afaceri.