- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

IIRUC Service a incheiat 2009 cu o cifra de afaceri de 11, 25 mil.euro, in crestere cu 45%

23 Feb, 15:21 • Redactia DailyBusiness
Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service, parte a grupului IT austriac Raiffeisen Informatik, a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 11,25 milioane euro, cu aproape 45% mai mare decat in urma cu un an.
IIRUC Service a incheiat 2009 cu o cifra de afaceri de 11, 25 mil.euro, in crestere cu 45%

Compania estimase la jumatatea anului precedent ca va ajunge la o cifra de afaceri de 10 milioane euro pana la finele lui 2009.

In 2009, clientii corporate au adus peste 7,81 milioane euro, reprezentand aproape 70% din totalul veniturilor inregistrate de companie. Printre cele mai importante proiecte realizate anul trecut se numara oferirea de solutii IT integrate pentru noua fabrica Pepsi Americas, Raiffeisen Bank, AVAL Bank Ucraina, Claim Expert, Asirom si Omniasig.

Contractele cu sectorul privat au adus companiei 4,5 milioane euro. IIRUC Services a implementat proiecte de terminale fiscale si/sau IT pentru ANAF, Posta Romana, Loteria Romana, BNR, Autoritatea Rutiera Romana, Registrul Auto Roman, Romatsa, Imprimeria Nationala, Informatica Foreviara, Hidroelectrica si Romsilva.

„In 2009, multe companii au ales sa eficientizeze costurile interne prin externalizarea serviciilor de IT si service, ceea ce a dus la o crestere pe acest segment pentru IIRUC Service. Pentru 2010, estimam o crestere de 40% a cifrei de afaceri din proiecte in sectorul privat si licitatii de stat”, a declarat Calin Rangu, CEO IIRUC Service si VP al Raiffeisen Informatik.

Compania IIRUC Service face parte de la inceputul anului 2008 din grupul Raiffeisen Informatik GmbH, care are o cifra de afaceri de 1,3 miliarde de euro, si este prezent in 27 de tari.