- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Microsoft ar putea lansa Windows Mobile 7 in februarie

15 Jan, 10:57 • Redactia DailyBusiness
Microsoft intentioneaza sa lanseze noul sistem de operare pentru telefoanele mobile luna viitoare, in incercarea de a recupera cota de piata pierduta in fata Google si Apple, potrivit unei persoane apropiate companiei, citate de Bloomberg.
Microsoft ar putea lansa Windows Mobile 7 in februarie

Compania ar putea lansa Windows Mobile 7 in cadrul congresului care va avea loc in Barcelona, dar decizia nu este inca finala, a precizat sursa citata.

Microsoft mizeaza pe faptul ca noul sistem de operare va reaprinde entuziasmul pentru Windows Mobile printre consumatorii si producatorii de telefoane mobile. Ultima versiune lansata in octombrie – Windows Mobile 6.5 – nu a fost suficienta pentru a face asta, este de parere analistul Matt Rosoff.

„Cu cat vor lansa Windows Mobile 7 mai repede, cu atat mai bine. Cu cat intarzie mai mult, cu atat mai putini consumatori se vor arata interesati, iar producatorii de telefoane mobile vor cauta alte optiuni”, a declarat acesta.

Un purtator de cuvant din cadrul Microsoft a refuzat sa comenteze informatiile. „Lucram tot timpul la viitoare versiuni si nu avem nimic nou de anuntat”, a spus acesta.