- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Siveco a incheiat un parteneriat cu Netcad pentru dezvoltarea unei solutii integrate complete

07 Apr, 12:58 • Redactia DailyBusiness
Compania turca Netcad si Siveco Romania au incheiat un parteneriat pentru realizarea unui model de business care va permite dezvoltarea unei solutii integrate complete, ce va incorpora expertiza Netcad in domeniul solutiilor CAD si GIS si a Siveco in cea a solutiilor de eLearning si ERP.
Siveco a incheiat un parteneriat cu Netcad pentru dezvoltarea unei solutii integrate complete

Parteneriatul vine in contextul in care companiile sunt nevoite sa
achizitioneze solutii ERP, MIS, GIS sau eLearning din surse diferite, de la mai multi furnizori, fapt care poate crea probleme legate de interoperabilitatea acestor sisteme.

Netcad are o cota de peste 85% din piata de cadastru, topografie si planificare urbana din Turcia. Recent, compania a demarat implementari ale solutiei de GIS si in institutii private si ale administratiei publice locale din regiune.

Avand o cota de 21,2% din piata romaneasca de EAS si de 8,9% din cea de servicii IT, Siveco Romania este un lider regional in domeniul solutiilor de eLearning, eBusiness, MIS, Document Management, eAgriculture, eHealth si eCustoms, implementand proiecte in tari din Europa, nordul Africii, Orientul Mijlociu si Comunitatea Statelor Independente.