- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Veniturile din licente software ale Epicor au crescut cu 23% in primul trimestru

05 May, 13:17 • Redactia DailyBusiness
Epicor Software Corporation, unul dintre principalii furnizori de solutii software de afaceri, a inregistrat venituri cu 23% mai mari din licentele software in primul trimestru, comparativ cu aceeasi perioada din 2009.
Veniturile din licente software ale Epicor au crescut cu 23% in primul trimestru

„Am avut un start puternic in 2010, evidentiat de cresterea cu 23% a venitului din licente software pe primul trimestru, comparativ cu primul trimestru al anului 2009, ceea ce a condus la un aport de 8,8 mil. dolari in fluxul de numerar disponibil”, a declarat George Klaus, presedinte si director general al Epicor.

El a mentionat ca – pe baza investitiilor pe care Epicor le-a facut in perioada de incetinire din anii 2008 si 2009 si a avantului pe care il genereaza cu Epicor 9 – compania ar putea obtine rate de crestere a vanzarilor de software, ce vor depasi ritmul normal al pietei.

Venitul total pe trimestrul I 2010 a fost de 99,3 milioane dolari, in crestere cu 0,6% fata de cel de 98,7 milioane dolari din aceeasi perioada a anului trecut.

Epicor Software este unul din principalii furnizori de solutii software de afaceri catre industriile de productie, de distributie, de comert cu amanuntul, de ospitalitate si de prestari servicii.

Cu peste 20.000 de clienti in mai mult de 150 de tari, firma Epicor ofera solutii software integrate pentru planificarea resurselor intreprinderii (ERP), managementul relatiilor cu clientii (CRM), managementul lantului de aprovizionare (SCM) si comertul cu amanuntul.