- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Panică printre șoferi! Zeci de mașini vandalizate în București și un mesaj misterios scrijelit pe capote

03 Oct, 16:34 • Bugiu ⁠Ana Maria
Zeci de mașini au fost vandalizate în apropierea Palatului Copiilor, cu un mesaj scrijelit pe caroserii. Poliția a deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru identificarea făptașului.
Panică printre șoferi! Zeci de mașini vandalizate în București și un mesaj misterios scrijelit pe capote

Zeci de bucureșteni și-au găsit mașinile vandalizate în parcarea din apropierea Palatului Copiilor, lângă Parcul Tineretului. O persoană necunoscută a zgâriat caroseria mai multor vehicule, lăsând inscripția „Nu am fost aici” pe capote sau portiere. Până acum, cel puțin 15 mașini au fost afectate, însă nu toate aveau acest mesaj, unele fiind doar zgâriate. Doi dintre proprietarii păgubiți au depus plângeri la poliție pentru distrugere, potrivit Antena 3 CNN.

În urma plângerilor, poliția a ajuns la fața locului și a constatat că mai multe vehicule fuseseră vandalizate, iar localnicii susțin că numărul ar fi fost chiar mai mare, deoarece unii șoferi și-au mutat mașinile în alte locații. Poliția a deschis un dosar penal pentru distrugere și investighează cazul, analizând înregistrările camerelor de supraveghere din zonă pentru a identifica autorul. Cercetările continuă în speranța de a-l prinde pe făptaș.

Te-ar mai putea interesa și: Lovitură dură pentru industria auto! Taxă de 45% pe mașinile electrice din China

foto: mașini vandalizate

Panică printre șoferi! Zeci de mașini vandalizate în București și un mesaj misterios scrijelit pe capote

La data de 2 octombrie 2024, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la vandalizarea mai multor autoturisme din Sectorul 4, București. În urma a două plângeri depuse, polițiștii Secției 14 s-au deplasat la fața locului și au constatat că un total de 15 vehicule au fost zgâriate. Poliția continuă cercetările pentru identificarea autorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, investigând cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

„La data de 2 octombrie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului – Secția 14 Poliție au fost sesizați, prin plângere, cu privire la faptul că, mai multe autoturisme ar fi fost zgâriate, la o adresă din Sectorul 4.

Menționăm faptul că, la nivelul subunității, au fost înregistrate două astfel de plângeri.

Polițiștii din cadrul subunității s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în zonă, au fost identificate și alte autoturisme care prezentau zgârieturi, totalul fiind de 15 autovehicule.

Activitățile desfășurate de polițiști din cadrul subunității sunt în dinamică, în vederea identificării și depistării persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 14 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, a transmis Poliția Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și: Toți șoferii trebuie să știe asta! Mașinile noi pe benzină și motorină, eliminate: „Obiectivul din 2035 este crucial”