- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

SUV-ul hibrid cu 258 de cai putere. Interior de Maserati la noul MG eHS! Mașina perfectă pentru o familie numeroasă

18 Jun, 19:59 • Cornel Ghimeșan
MG a revenit pe piața din țara noastră chiar anul trecut cu o gamă completă de modele, vorbim despre modele electrice, termice și hibride. Alături de acestea se numără și MG eHS, un SUV hibrid de familie care permite confort și multe alte beneficii.
SUV-ul hibrid cu 258 de cai putere. Interior de Maserati la noul MG eHS! Mașina perfectă pentru o familie numeroasă

MC este un nume cunoscut în industria auto, iar în momentul de față se află sub patronajul chinezilor de la SAIC Motor.

Citește și Piaţa auto din România, creștere modestă în 2024. Dacia domină în continuare topul celor mai vândute mașini

Astfel, colaborarea aceasta a făcut posibilă lansarea e noi modele interesante. În România, MG vinde modelele MG4 electric, SUV-ul ZS și varianta sa electrică, dar și SUV-ul compact HS.

Pentru cei ce nu știu, MG eHS reprezintă versiunea plug-in hybrid (PHEV) a SUV-ului HS, combinând un motor pe benzină de 1,5 litri cu un motor electric, pentru o putere totală de 258 CP.

Autoturismul despre care vorbim folosește o baterie de 16,6 kWH și permite parcurgerea a până la 52 de kilometri în regim pur electric.

MG eHS are același design al versiunilor non-hibride, însă cu excepția portului de încărcare montat pe partea dreaptă, în oglindă față de bușonul rezervorului.

Așadar, modelul testat în echiparea de top Exclusive include jante de 18 inch, sistem de camere 360 de grade, dar și portbagaj cu acționare electrică.

Mai mult decât atât, interiorul arată superb, pentru că este spațios și modern și oferă loc pentru pasagerii din spate. Asta nu este tot! Pasagerii din spate beneficiază de trapa panoramică, de guri de ventilație sau cotieră cu suporturi de pahare.

Mergem mai departe și găsim scaunele ce sunt sport, iar liniile designului interior creează o atmosferă ca din filme.

Cât despre scaune, acestea sunt îmbrăcate în piele neagră, dar poți opta și pentru piele roșie. Șoferul va avea parte de un tablou de bord digital, dar și de un ecran central de infotainment cu conectivitate Android Auto și Apple CarPlay.

Un exemplar de MG eHS în echiparea Exclusive, precum cel testat de noi, are un preț de listă de 39.100 de euro.

SUV-ul hibrid de familie, perfect pentru tine și apropiații tăi

MG eHS reprezintă o opțiune atractivă pentru cei ce vor un SUV hibrid de familie, combinând performanța unui motor puternic cu confortul unui interior de calitate superioară, conform Playtech.ro.

MG eHS ar putea fi alegerea perfectă pentru familiile moderne din țara noastră. Este bine știut faptul că Maserati este un producător italian de automobile de lux și sport, fondat în 1914 în Bologna de către frații Maserati: Alfieri, Ettore și Ernesto.

Te-ar putea interesa și Românii își cumpără mașini pe bandă rulantă! Cu cât au crescut vânzările în luna mai

În timp, Maserati a continuat să își afirme reputația și marca a devenit sinonimă cu puterea, eleganța și inovația.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult