- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Verifică online când expiră ITP-ul mașinii cu ajutorul lui RAReș, asistenul virtual al Registrul Auto Român

03 Oct, 19:42 • Mălureanu Rebecca
RAReș, asistentul virtual al Registrului Auto Român îți sare în ajutor pentru a verifica data de expirare a ITP-ului mașinii tale. Vezi cum te mai poate ajuta RAReș!
Verifică online când expiră ITP-ul mașinii cu ajutorul lui RAReș, asistenul virtual al Registrul Auto Român

RAReș este asistentul virtual al Registrului Auto Român și te ajută să verifici online când expiră ITP-ul mașinii tale poți afla ce-i de făcut dacă ai pierdut cartea de identitate a acesteia.

Ce anunță RAR?

Registrul Auto Român (RAR) îi înștiințează pe cei interesați să cunoască diverse informații, precum cele ca serviciile oferite de autoritate, data expirării inspecției tehnice periodice (ITP) a unui vehicul sau ce e de făcut în cazul în care se pierde cartea de identitate a acestuia. Asistentul virtual (chatbot) RAReș sare în ajutorul nostru și este disponibil nonstop pe site.

“De acum, mai simplu de interacționat cu noi, mai ușor de accesat informații tehnice, via Chatbotul RAReș, disponibil pe site-ul Registrului Auto Român”, potrivit anunțului RAR.

Printre informațiile pe care le pot afla cei interesați se numără data expirării ITP-ului unui vehicul, ce-i de făcut la pierderea cărții de identitate a vehiculului sau cum se poate face o programare într-o reprezentanță RAR.

Chatbot RAReș
Chatbot RAReș

“*Vrei să verifici rapid când expiră inspecția tehnică periodică a mașinii tale?

*Vrei să știi cum trebuie să procedezi dacă ai pierdut cartea de identitate a vehiculului sau cum să obții o programare într-o reprezentanță?

De acum poți vorbi și cu RAReș, noul nostru coleg virtual care a fost creat pentru a răspunde întrebărilor voastre 24 de ore din 24 pe site-ul Registrului Auto Român (www.rarom.ro)”, transmite autoritatea.

Te-ar putea interesa și: Renașterea legendei Dacia 1300! Mașina revine în forță în 2024, în viziunea unui designer francez

De ce e așa deosebit chatbotul RAReș?

Răspunsul se află în capacitatea sa de adapare și învățare, ceea ce îl face cu totul și cu totul special pe RAReș, asistentul virtual.

RAReș nu este static, ci evoluează. Registrul Auto Român mai spune că:

“Chatbotul RAReș a fost proiectat să devină din ce în ce mai bun, dar și prietenos, pentru că are capacitatea de a procesa volume mari de informații și de a înțelege limbajul natural uman.”

RAReș dobândește noi cunoștințe și își îmbunătățește abilitățile pe măsură ce conversează și interacționează tot mai mult cu oamenii. Procesul său constant de învățare asigură utilizatorii că e capabil să răspundă oricăror nevoi pe care le au aceștia.

Asistentul virtual RAReș ușurează accesarea informațiilor despre serviciile și procedurile RAR, indiferent că se folosește un computer sau telefonul mobil.

Ai mai putea citi și: Lovitură dură pentru industria auto! Taxă de 45% pe mașinile electrice din China