- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Suntem prea multi si distrugem Planeta?

29 May, 12:00 • Redactia DailyBusiness

Rata mortalitatii a scazut cu 60%, iar speranta de viata a crescut de la 46 la 63 de ani in 40 de ani. Cum comentati aceste date?

„Interesant cum inovatiile care au imbunatatit viata oamenilor au creat si noi probleme, marind posibilitatea unui dezastru pentru biosfera in care traim”, [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/membrii-bilderberg-david-rockefeller-si-teoriile-lui-socante-video-76847/]spune David Rockefeller[/url], unul dintre cei mai bogati si influenti oameni din lume, membru al Grupului Bilderberg.  

„Impactul negativ al cresterii populatiei asupra tuturor ecosistemelor este evident. Cresterea rapida a exploatarii resurselor de apa si energie reprezinta o problema de maxima ingrijorare. Iar produsele toxice, efecte ale industrializarii, ridica poluarea atmosferei la niveluri periculoase”, completeaza Rockefeller.  

Referindu-se la evolutia descrisa mai sus, miliardarul afirma ca „individual, putem doar sa aplaudam”. El atrage atentia, insa, ca populatia planetei creste intr-un ritm destul de alert, astfel ca in 2020, ar putea ajunge la 8 miliarde de oameni. Asta dupa ce la 1900 era de 1,6 miliarde. [url=http://www.scientia.ro/biologie/67-evolutionism/348-cati-oameni-au-trait-pe-pamant-pana-acum.html](Sursa: Scientia.ro)[/url]. Astazi, populatia Terrei se cifreaza la 7 miliarde de oameni.

Si acum, sa privim putin si din perspectiva Planetei si a straturilor de aer care o inconjoara. Acesti 100 si ceva de ani au adus mai multi oameni si odata cu ei masini, avioane, bombe, deversari de petrol, alimente cu E-uri, poluare. Intr-un cuvant, degradare. Moarte. 

Are sau nu dreptate David Rockefeller cand spune ca pericolul distrugerii biosferei creste proportional cu populatia?

Urmărește Daily Business pe Google News