- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Lucrează doar 20 de minute pe zi și are conturile pline. Afacerea cu care o tânără de 24 de ani a dat lovitura

05 Aug, 19:12 • Preda Silvia
O tânără de 24 de ani câștigă peste 5.000 de dolari pe lună, cu minim efort. A reușit să dea lovitura cu o afacere pentru care trebuie să lucreze mai puțin de jumătate de oră în fiecare zi.
Lucrează doar 20 de minute pe zi și are conturile pline. Afacerea cu care o tânără de 24 de ani a dat lovitura

O afacere îi aduce lunar peste 5.000 de dolari unei tinere. În timp ce se străduia să facă rost de bani, Hannah Ingram a citit despre puterea venitului pasiv și asta i-a schimbat viața, relatează cnbc.com.

A investit, la doar 22 de ani, într-o afacere care, practic, se conduce singură. Este vorba despre o spălătorie auto operațională din orașul său natal, Tennessee.

Citește și: Afacerea cu porumb zaharat i-a adus un profit uriaș Alexandrei: „Este foarte bun și sănătos”. A investit doar 2.000 de euro

Acum, la 24 de ani, câștig în medie 5.450 de dolari pe lună din venituri pasive din afacerea mea de spălătorie auto, după ce achit cheltuieli lunare de la 1.500 USD la 2.000 USD.

Cea mai bună parte este că lucrez doar 20 de minute pe zi”, a spus ea, potrivit CNBC.

@hannah_ingram_ The best stream of passive income 🙌🏻 #sidehustle #money #finance #foryou ♬ original sound – The Hannah Ingram

Afacere bănoasă cu care o tânără a dat lovitura

Acum, Hannah se duce la spălătorie o dată pe zi pentru a scoate gunoiul, a umple aparatele cu monede și a igieniza platformele pe care clienții spală autoturismele.

afacere

O dată pe lună, tânăra se ocupă și de mentenanța aparatelor.

Vezi și: Un bărbat din Bistrița a dat lovitura cu păsările Emu. Afacerea care l-a ajutat să își țină sub control boala de piele