- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

5 idei de cadouri până în 300 de lei pe care să le oferi de Paște unui bărbat

04 May, 13:11 • Fundeanu Madalina
5 idei de cadouri pentru bărbați, pe care le poți oferi de Paște. Iată cum poți să îți arăți aprecierea și să-ți surprinzi plăcut un membru al familiei, un prieten, persoana iubită sau un coleg de la birou!
5 idei de cadouri până în 300 de lei pe care să le oferi de Paște unui bărbat

Paștele este una dintre cele mai așteptate momente din an, cu o încărcătură sprirituală și emoțională aparte și, totodată, este prilejul ideal pentru a-ți arăta aprecierea și iubirea față de persoanele dragi din viața ta. Dacă vrei să faci un cadou pentru un bărbat special și să îi aduci un zâmbet larg pe buze, iată o listă cu 5 idei de cadouri de Paște, sub 300 de lei, pe care i le poți oferi!

5 idei de cadouri pentru bărbați, pe care le poți oferi de Paște

  1. Set Decantor de băuturi rotativ cu 2 pahare

Dacă vrei să oferi un cadou de Paște inedit și rafinat, poți opta pentru un set ce conține un decantor de băuturi rotativ și două pahare de pe mindblower.ro. Este ideal pentru o seară relaxantă și poate fi oferit unui bărbat care apreciază băuturile fine. Decantorul și paharele sunt fabricate din sticlă groasă și robustă și pot fi, de asemenea, o decorațiune ce va aduce un plus de eleganță căminului. Desigur, poți adăuga în cadou și o sticlă cu băutura preferată. Cu siguranță nu vei da greș!

Set Decantor de băuturi rotativ cu 2 pahare
Set Decantor de băuturi rotativ cu 2 pahare
  1. Cadouri dulci de Paște

Un lucru este cert: toată lumea iubește dulciurile! Alege să surprinzi bărbatul special din viața ta cu un pachet bogat în produse de calitate înaltă: fursecuri daneze cu unt, trufe din ciocolată belgiană cu aromă de cafea, praline și tablete din ciocolată fină, acompaniate de un vin spumant și un vin demidulce Cricova Chardonnay. Sună bine? Cadoul poate fi achiziționat de pe eMag, la prețul de 170 de lei.

cadouri dulci de Paște
cadouri dulci de Paște

Ai mai putea citi: Peste 67% dintre români își doresc cazări la maximum 300 de lei camera dublă/noapte de Paște. Ce preferă ei între hoteluri și pensiuni?

  1. Cutie cadou cu accesorii pentru costum

O astfel de cutie poate fi găsită pe site-ul TrendHim, în diferite modele. Conține două batiste de buzunar, cravată, papion, ace de rever, butoni și ac de cravată, totul la prețul de 265 de lei. Este un cadou pe care orice bărbat îl va aprecia!

Cutie cadou cu accesorii pentru costum
Cutie cadou cu accesorii pentru costum
  1. Un parfum

Oricând puteți opta pentru un parfum atunci când vă doriți să faceți un cadou reușit. Pe Notino există zeci de variante din care puteți alege, multe costând sub 300 de lei. De asemenea, cu ocazia Paștelui, puteți beneficia de super reduceri la produsele preferate!

parfumuri bărbați
parfumuri bărbați
  1. Brățară fitness

Cauți un cadou pentru un bărbat pasionat de sport, dar și de tehnologie? Iată o altă idee cu care îl poți face fericit – brățara fitness! Costă mai puțin de 300 de lei și va fi, cu siguranță, un cadou util și pe placul oricui.

brățară fitness
brățară fitness

Vezi mai multe știri: Produs nelipsit de pe masa de Paște, mai ieftin în 2024. De ce prețuri ne vom bucura anul acesta