- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Adevărul din spatele Fornetti: Ce consumă românii, de fapt, în drumul spre serviciu

18 Aug, 10:01 • Bugiu ⁠Ana Maria
Fornetti are succes în România de 23 de ani. Nimeni, nu știe, însă, ce conțin produsele sau de unde provin.
Adevărul din spatele Fornetti: Ce consumă românii, de fapt, în drumul spre serviciu

Fornetti este cel mai mare lanț de francize din România și are mai bine de 600 de magazine în întreaga țară. Firma este în țara noastră încă din 2001 și s-a extins rapid, având, în prezent, vânzări de peste 1.200 de tone de produse, la peste 500.000 de consumatori, potrivit bugetul.ro.

Te-ar putea interesa și: Carrefour, cea mai mare lovitură din ultimii 20 de ani. Profitul companiei franceze urmează să explodeze

foto: Fornetti

De unde provin produsele Fornetti, ce conțin și în ce condiții sunt păstrate

Toate produsele pe care le mănâncă românii provin din Timișoara. De acolo, alimentele sunt distribuite în toate punctele din țară, care sunt echipate doar cu acele cuptoare. De asemenea, fabrica exportă în alte spații culturale.

Firma asigură transparență în proces și vine cu lista completă de ingrediente, pentru fiecare produs în parte, care se găsește AICI.

Dacă dorești franciză de la Fornetti România, compania îți pune la dispoziție totul. Aceștia au transmis că le asigură produsele congelate direct la sediu, dar și cuptoarele speciale celor care doresc. Inclusiv ambalajele vin direct de la firma cea mare.

Produsele Fornetti sunt livrate de două ori pe săptămână, congelate, la sedii. Aceste informații sunt foarte prețioase, mai degrabă, pentru clienții companiei.

„Fornetti asigură transportul produselor cu mașini frigorifice speciale, la -18 grade C. Frecvența de aprovizionare este de 2 ori pe săptămâna.

Depozitarea produsului nu necesită condiții deosebite, sunt suficiente 1-2 lăzi frigorifice obișnuite, care asigură o temperatură de -18 grade C”, se arată pe site-ul lor.

În anul 2023, cifra de afaceri a firmei a fost de 259.855.593.00 de lei, cu un profit de 22.945.355.00 de lei.

Cifrele arată o scădere de 11.32%, potrivit Termene. Nu mai puțin de 347 de români lucrează la firmă, dar și la francizele din întreaga țară.

Te-ar putea interesa și: REVOLTĂTOR! Prețurile din Aeroportul Otopeni, de trei ori mai mari față de Fornetti-ul vândut în oraș