- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Afacerea de milioane a noului „iubit” al Simonei Halep! Ce avere a reușit să strângă până la 57 de ani din mezeluri

16 May, 10:03 • Cornel Ghimeșan
Despre Simona Halep s-a zvonit că ar avea un nou iubit, iar dacă speculațiile sunt adevărate putem să afirmăm că sportiva s-a orientat cât se poate de bine, deoarece bărbatul deține o afacere de milioane. Cine este Dorin Mateiu și ce companie deține.

Recent, Dorin Mateiu a fost văzut alături de Simona Halep. Toată lumea cunoaște detalii despre sportivă și mai ales despre divorțul de anul trecut de Toni Iuruc, un alt om de afaceri de succes. Noul bărbat din viața sportivei se bucură de o avere impresionantă, fiind inclus în topul celor mai bogați români.

Simona Halep a alimentat speculațiile legate de viața sa sentimentală cu diverse postări recente, inclusiv poze cu trandafiri și selfie-uri în care zâmbește larg în curtea unei vile impunătoare. Imagini recente, surprinse de paparazzi, o arată pe sportivă în compania unui prosper om de afaceri român.

Citește și: A fost anunțată lista românilor care ies mai devreme la pensie și după schimbarea legii din 2024.

Dorin Mateiu, în vârstă de 57 de ani, este un nume cunoscut în lumea afacerilor, fiind supranumit „regele mezelurilor din Transilvania”. Averea sa este estimată la 70 de milioane de euro, ocupând locul 110 în TOP 300 Capital al celor mai bogați români.

Fotografiile îi arată pe cei doi în diverse momente, inclusiv la un restaurant, ceea ce ne dă de înțeles că ar putea forma un cuplu. Deși aceste imagini există, relația lor nu este confirmată oficial. Se zvonește că cei doi au fost văzuți împreună și în alte locuri din lume, cum ar fi Dubai sau Miami. Potrivit unor apropiați, cei doi s-au cunoscut în urmă cu opt luni, iar Mateiu ar fi rugat un prieten comun, Dragoș Nedelcu, să o sprijine pe sportivă în cazul ei de dopaj.

Ce spune afaceristul despre relația cu Simona Halep

„Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva”, a declarat Dorin Mateiu, pentru ProSport.

Cu toate acestea, în ciuda vorbelor care circulă, a imaginilor și a presupuselor conexiuni, ceea ce contează cel mai mult acum este reacția milionarului, care este considerat a fi noul posibil iubit al Simonei Halep.

„Eu am invitat-o (n.r. la restaurant). De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a mai afirmat milionarul.

Dorin Mateiu, cunoscut și sub numele de „regele mezelurilor din Transilvania”, este un afacerist cu o avere impresionantă estimată la 70.000.000 de euro. Poziționat pe locul 110 în TOP 300 Capital al celor mai bogați oameni din România, Mateiu este recunoscut pentru succesul său în domeniul afacerilor și pentru contribuția sa la economia țării.

Citește și: Condimente cancerigene vândute în întreaga lume, inclusiv românilor. Lista mirodeniilor periculoase

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult