- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Alertă în magazine: Pâinea unui mare retailer, retrasă din vânzare din cauza contaminării!

24 Sep, 20:59 • Bugiu ⁠Ana Maria
Un lot de pâine de la unul dintre retailerii foarte cunoscuți a fost scos de la vânzare din cauza suspiciunii de contaminare cu un corp străin. Clienții sunt sfătuiți să nu consume produsul și să-l returneze pentru restituirea contravalorii, fără a fi necesar bonul fiscal.
Alertă în magazine: Pâinea unui mare retailer, retrasă din vânzare din cauza contaminării!

Un lot dintr-un sortiment de pâine comercializat în magazinele unui mare retailer care operează în România a fost retras de la vânzare, potrivit Antena 3 CNN.

Un lot dintr-un sortiment de pâine vândut de Auchan, un mare retailer din România, a fost retras de la vânzare din cauza suspiciunii de contaminare cu un corp străin. Această măsură a fost anunțată oficial pe site-ul Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Te-ar mai putea interesa și: Care e cel mai recomandat tip de pâine de către specialiști. „Şi efectele pe glicemie par a fi un pic mai bune”

foto: pâine

Alertă în magazine: Pâinea unui mare retailer, retrasă din vânzare din cauza contaminării!

Sortimentul afectat este pâinea Auchan Toast cu făină integrală de 600g, din lotul 74, cu data de expirare 01.10.2024. Autoritățile și retailerul au avertizat clienții să nu consume produsul și să-l returneze pentru a primi contravaloarea acestuia. Retailerul a subliniat că nu este necesar să fie prezentat bonul fiscal pentru a solicita restituirea sumei.

Persoanele care au achiziționat acest produs sunt încurajate să se îndrepte către Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat pentru a efectua returnarea. Măsura de retragere este parte a angajamentului Auchan de a asigura siguranța alimentelor și de a reacționa rapid în cazul în care există suspiciuni de contaminare.

Această situație arată cât de importantă este vigilența, în ceea ce privește siguranța alimentelor și răspunsul prompt al retailerilor în astfel de cazuri.

Astfel, Auchan demonstrează responsabilitate în gestionarea produselor alimentare, protejând sănătatea consumatorilor prin retragerea proactivă a unor produse care ar putea prezenta un risc. Clienții sunt sfătuiți să rămână informați cu privire la eventualele anunțuri legate de produsele consumate și să colaboreze cu autoritățile pentru a asigura un mediu alimentar sigur.

Te-ar mai putea interesa și: Detaliul neştiut despre pâinea de la Lidl. Ce conţin, de fapt, produsele de panificaţie care poartă eticheta „Brutăria Lidl”