- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Altă explozie de prețuri la cazările pentru festivaluri. Cei care merg la Untold își vor goli buzunarele

07 Aug, 10:58 • Bugiu ⁠Ana Maria
Festivalierii vor avea din nou parte de prețuri foarte mari la Untold. Cât costă o noapte de cazare la o cameră de cămin?
Altă explozie de prețuri la cazările pentru festivaluri. Cei care merg la Untold își vor goli buzunarele

Pentru cele patru zile de petrecere, o cameră de cămin se închiriază cu peste 3.000 de lei, iar cei care caută ceva mai ieftin pot campa la marginea orașului, potrivit știrileprotv.ro.

Te-ar putea interesa și: Untold 2024. Care este programul celui mai tare festival din România! Când se vor urca pe scenă cei mai așteptați artiști

foto: UNTOLD

Cei care merg la Untold își vor goli buzunarele

Cei care vor veni la UNTOLD în acest an vor avea surpriza de a găsi apartamente și cu 10.000 de lei.

„De exemplu, aici chiria este 600 euro, costul de închiriere este cât chiria pe o lună. Am văzut prețuri inclusiv spre 2000 de euro pentru două camere”, a spus Sorin Sucală, experit imobiliar.

Cei de la căminele universităților din Cluj au pus la dispoziție mai mult decât 2.000 de locuri de cazare în camere cu 3 și 4 locuri. Aceștia vor plăti peste 3.000 de lei pentru o singură cameră pentru 4 nopți petrecute la festival.

„Sunt corturi de două persoane. Sunt mai mari, dar înăuntru avem deja pregătite două paturi de camping. Vor fi și saci de dormit și perne.

Prețurile la aceste corturi sunt momentan la 320 euro pentru două persoane pe toată perioada festivalului, iar acestea 250 euro”, a spus Adrian Deac, administrator camping.

Organizatorii festivalului se pregătesc intens să primească artiștii internaționali, o parte dintre ei având cerințe extravagante, pentru a putea performa pe scenă.

„Sam Smith este unul dintre artiștii excentrici, nu doar pe scenă, ci și în afară. Ne-a solicitat să-i pregătim o zonă de gătit cu 6 prize unde să alimenteze plite electrice pentru că va veni cu bucătarii lui personali.

Și Lenny Kravitz are în acest an solicitări mai aparte. Ne-a solicitat un hotel care să aibă sala de fitness lipită de camera lui. De asemenea, ne-a solicitat să ne asigurăm că în camera lui vor fi maxim 23 de grade fără aer condiționat”, a spus Edy Chereji, co-fondator Untold.

Scena principală va fi cea mai mare de până acum la festival și va avea 900 metri pătrați cu o greutate de 500 tone.

Te-ar putea interesa și: O altă controversă legată de chiriile din Cluj. Cât a cerut o femeie pentru închirierea unui spațiu gol pe toată perioada UNTOLD