- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Antena 1 a pierdut procesul pe care l-a deschis împotriva lui Sorin Bontea. Câți bani trebuie să primească celebru chef

28 Jun, 11:08 • Adrian Popovici
Sorin Bontea a câștigat unul dintre procesele pe care Antena 1 le-a deschis pe numele său. Televiziunea se află în conflict deschis cu cei 3 chefi după ce aceștia au refuzat să mai participe la filmările pentru un nou sezon de Chefi la cuțite.
Antena 1 a pierdut procesul pe care l-a deschis împotriva lui Sorin Bontea. Câți bani trebuie să primească celebru chef

Sorin Bontea a câștigat recent o importantă bătălie juridică împotriva Antena Group, proprietarul Antena 1. Instanța a decis în favoarea cunoscutului chef, obligând postul de televiziune să achite cheltuieli de judecată în valoare de 25.000 de lei, notează Știri pe surse.

Totul a început după ce emisiunea „Chefi la Cuțite” s-a despărțit de cei trei jurați consacrați: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Antena Group a reacționat prin intentarea unor procese împotriva acestora, după o colaborare de șapte ani. Printre aceste procese s-a numărat și unul împotriva lui Sorin Bontea, prin care Antena a încercat să împiedice apariția acestuia în emisiunea MasterChef, difuzată la Pro TV.

După ce Sorin Bontea și Pro TV au obținut victoria în primă instanță, Curtea de Apel a confirmat decizia inițială, tranșând cauza în favoarea celebrului bucătar. Hotărârea Curții de Apel a fost clară: „Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelanta la plata către intimaţi a cheltuielilor de judecată efectuate în apel, respectiv 14.807,17 lei către intimatul pârât Bontea Sorin şi 10.659,88 lei către intimata PRO TV S.R.L. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 26.06.2024.”

Chef Sorin Bontea
Chef Sorin Bontea

Te-ar putea interesa și: Antena Group pierde prima luptă juridică împotriva foştilor juraţi de la „Chefi la Cuţite”. Câţi bani are de achitat

Antena 1, înfrângeri în instanță împotriva lui Soriin Bontea și a lui Cătălin Scărlătescu

Aceasta nu este prima înfrângere a Antenei 1 în fața celor trei chefi. Postul de televiziune a mai pierdut două procese împotriva lui Cătălin Scărlătescu, însă hotărârile respective nu sunt definitive. În unul dintre aceste procese, Antena a încercat să-l forțeze pe Scărlătescu să se întoarcă la emisiunea „Chefi la Cuțite”, iar în celălalt să blocheze apariția sa la MasterChef.

În luna aprilie a acestui an, Pro TV a anunțat că Florin Dumitescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea vor fi jurați la MasterChef România. La doar o lună după acest anunț, Antena Group a înaintat ordonanțe președințiale la Tribunalul București împotriva Pro TV și a celor trei chefi, încercând să împiedice participarea lor la noua emisiune.

Rămâne de văzut cum vor evolua celelalte procese intentate de Antena Group, însă deocamdată, Bontea și colegii săi de la MasterChef se pot bucura de această reușită juridică.

Citește și: Confruntare de milioane! Antena 1 dă în judecată Pro TV, alături de chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu