- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Apple face un anunț pentru posesorii de smartphone-uri. Până la finalul anului, aceștia vor avea parte de o nouă surpriză

05 Aug, 14:57 • Bugiu ⁠Ana Maria
Compania Apple, una dintre cele mai mari la nivel global, anunță că o nouă funcție și-ar putea face apariția până la finalul anului 2024.
Apple face un anunț pentru posesorii de smartphone-uri. Până la finalul anului, aceștia vor avea parte de o nouă surpriză

Apple a anunțat că ChatGPT va fi disponibil pe propriile dispozitive, în cadrul a ceea ce numește Apple Intelligence, până la finele acestui an, potrivit profit.ro.

Te-ar putea interesa și: Mai mulți tineri și-au negociat salarii mai mari cu ajutorul ChatGPT: „Sunt impresionat”

foto: apple chat gpt

Apple anunță că ChatGPT va fi integrat pe iPhone anul acesta

Apple anunță că ChatGPT, care este una dintre formele de inteligență artificială ale momentului, va fi integrat în toate telefoanele iPhone, până la finalul acestui an.

Șeful companiei, Tim Cook, a clarificat lucrurile, explicând cum se va desfășura această nouă funcție, una dintre cele mai importante pe care Apple Intelligence le are puse la dispoziția utilizatorilor de pe tot globul.

Tim Cook a confirmat cele spuse anterior, iart ChatGPT își va face apariția pe toate dispozitivele Apple, până în decembrie 2024. În cadrul conferinței cu investitorii, care s-a desfășurat zilele trecute cu ocazia ultimelor rezultate financiare, Cook a prins ocazia de a le da vestea cea mare tuturor.

Totuși, noul iPhone nu va avea integrat noua funcție. Apple Intelligence va implementa noile „ustensile” treptat, durând luni, chiar ani până când toată lumea va putea beneficia de acestea.

Cât despre modul de operare a ChatGPT pe iPhone, Siri va putea afișa direct răspunsurile generate de către acesta. Acordul este necesar, deoarece datele personale vor ajunge la producătorul OpenAI.

Apple Intelligence va fi disponibil pe toate dispozitivele Apple, de la iPhone, la iPad și Mac, dar nu toate modelele vor avea AI integrat.

Funcția va putea fi utilizată doar pe iPhone 15 Pro și modelele viitoare. Pentru Mac, utilizatorii vor avea nevoie de un sistem cu un procesor dezvoltat de Apple (M1 sau chiar mai nou).

Te-ar putea interesa și: ChatGPT avansează pe scara tehnologiei! Ce presupune cel mai nou update al chatbot-ului AI și de ce va fi de folos