- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Apple lansează o nouă aplicație. Este disponibilă pe toate dispozitivele

20 Aug, 11:25 • Bugiu ⁠Ana Maria
Apple lansează acum o nouă aplicație, pentru toți utilizatorii de smartphone-uri. Noua aplicaţie vine cu o serie întreagă de funcţionalităţi.
Apple lansează o nouă aplicație. Este disponibilă pe toate dispozitivele

Serviciul de podcast-uri operat de Apple este acum disponibil în cadrul celor mai importante browsere web, putând fi sincronizat cu aplicaţiile mobile, potrivit economedia.ro.

Până acum, podcast-urile din cadrul serviciului companiei puteau fi ascultate doar online. Ei bine, această aplicație va aduce mai multe facilități utilizatorilor.

Te-ar putea interesa și: Vești neașteptate din partea Apple! Când vor putea utilizatorii să se bucure de noile funcții AI

foto: apple

Apple lansează o nouă aplicație

Podcast-urile au pagini dedicate unor mulțimi de categorii, iar utilizatorii pot da follow, pentru a fi puși la curent cu episoadele noi ale publicațiilor.

Înainte de această nouă aplicație, utilizatorii puteau asculta podcast-urile doar prin link extern, ca și cum ai căuta podcast-uri prin Google.

Apple Podcasts pentru web oferă o bibliotecă vastă, care găzduieşte milioane de emisiuni audio şi secţiuni, unde pot fi găsite cele mai ascultate podcast-uri.

Prin logarea cu contul Apple, utilizatorii își vor putea sincroniza datele între aplicaţiile mobile şi cea web. Astfel, o emisiune ascultată parţial pe telefon poate fi reluată din versiunea web.

Aplicația este funcțională în browser-ele Safari. Firefox, Edge şi Chrome. Mai multe pe podcasts.apple.com.

Despre companie

Cel mai cunoscut telefon al acestei companii a fost lansat în 2007, revoluționând industria smartphone-urilor.

Prin tehnologia lor, telefonul combină funcțiile unui telefon mobil cu cele ale unui computer. Mai mult, noi standarde au fost setate și în ceea ce privește design-ul și funcționalitatea.

Pe lânge iPhone-uri, aceasta produce și vinde și computere Mac, extrem de apreciate de către utilizatori pentru design-ul elegant și ecosistemul integrat cu alte produse de-ale companiei.

Serviciile sunt o mulțime când vine vorba de acest producător. De la AirPods, la iPads, la watch-uri și multe altele, compania nu dezamăgește publicul în ceea ce privește design-ul și funcționalitatea dispozitivelor.

Te-ar putea interesa și: Apple face un anunț pentru posesorii de smartphone-uri. Până la finalul anului, aceștia vor avea parte de o nouă surpriză