- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Aproape 1000 de euro pentru a locui pe balcon. Ce condiții oferă proprietarul acestuia

23 Jul, 15:22 • Bugiu ⁠Ana Maria
Dacă te-ai gândit vreodată cum ar fi să locuiești într-un balcon, acum se ivește această șansă. Un proprietar cere aproape 1000 de euro lunar pentru a locui în balconul din propriul apartament.
Aproape 1000 de euro pentru a locui pe balcon. Ce condiții oferă proprietarul acestuia

Poveștile cu tâlc se întâmplă în viața reală. Așa cum unii dintre noi visam când eram copii să locuim într-un cort improvizat, chiar în mijlocul sufrageriei, astăzi, există un anunț pe internet care promite că va îndeplini visul unui om de a locui pe balconul unui apartament, potrivit Thee American76. Nu se știe dacă acest om există, totuși.

Te-ar putea interesa și: Noi criterii pentru cei care doresc să fie asistenți maternali. Ministerul Familiei a făcut deja demersurile

foto: balcon

Cum poți închiria un balcon?

Te-ai putea întreba cum este posibil să locuiești astfel. Întrebarea i-a fost adresată și proprietarului, însă acesta nu vede de ce cineva nu ar vrea să locuiască acolo.

Chiar dacă suntem obișnuiți cu astfel de vești la noi în țară, de această dată, protagonistul se află în Australia. Proprietarul apartamentului din Sydney, cu renumitul balcon cere nu mai mult, nici mai puțin de 969 de euro pe lună pentru o singură persoană.

Australianul a anunțat că are un balcon închis pe care vrea să îl închirieze, descriindu-l ca „o cameră însorită, potrivită pentru a găzdui o persoană”. În imagine, se vede că sunt un pat de o persoană, o oglindă și un covor.

De menționat este că proprietarul apartamentul a specificat că dorește să găsească un chiriaș care „se poate muta acum” și care să plătească chirie săptămânal.

Mai mult decât atât, balconul este parte din apartamentul lui cu două camere, care este și acesta disponibil separat, cu 1300 de dolari pe săptămână.

Astronauții din mediul online și-au exprimat opiniile, nu în acord cu proprietarul, ci destul de indignați, cele mai multe mesaje conținând sentimente tulburătoare în legătură cu prețul exorbitant de închiriere a balconului.

Te-ar putea interesa și: Românii riscă să piardă biletele de la Ryanair. Ce se întâmplă cu firma aeriană