- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

ASPA a lansat catalogul online cu câinii care pot fi adoptați în București. Aproape 2.000 de suflete așteaptă să fie luate acasă de noile familii

18 Jul, 18:00 • Alexe Raluca
Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor a lansat catalogul online al căţeilor din adăposturile ASPA. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Nicușor Dan, care a și explicat în ce va consta acest catalog online.
ASPA a lansat catalogul online cu câinii care pot fi adoptați în București. Aproape 2.000 de suflete așteaptă să fie luate acasă de noile familii

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor a lansat un catalog online cu toți cățeii din adăposturile ASPA, respectiv cel din Bragadiru și cel din Mihăilești.

Citește și: Legea prietenilor blănoși. Ce reguli trebuie să respecte proprietarii de câini și pisici care locuiesc la bloc, în 2024. Se trec sau nu animalele de companie la întreținere?

ASPA a lansat catalogul online cu câinii care pot fi adoptați în București

Anunțul și informațiile necesare doritorilor a fost făcut de primarul Capitalei, Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook. Catalogul, care poate fi consultat pe site-ul pe www.aspa.ro, conţine fotografii cu căţeii disponibili pentru adopţie şi informaţii detaliate despre aceştia, cum ar fi vârstă, sex, culoare și talie.

„Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor a lansat catalogul online al cățeilor din adăposturile ASPA. Catalogul, disponibil pe www.aspa.ro, conține fotografii cu cățeii disponibili pentru adopție și informații detaliate despre aceștia – vârstă, sex, culoare, talie. De asemenea, în catalog veți găsi datele de contact, dar și procedura și actele necesare pentru adopție. După ce ați identificat un cățel care vă place, puteți contacta ASPA pentru detalii și finalizarea adopției”, menţionează Nicuşor Dan.

Câinii sunt împărţiţi pe următoarele categorii: pui, talie mică, talie medie, talie mare, seniori. În catalog sunt înscrişi peste 1.700 de câini iar cei interesaţi pot utiliza și filtre de căutare în ceea ce priveşte sexul, talia, vârsta, culoarea sau adăpostul, Bragadiru sau Mihăileşti.

Citește și: Toate persoanele care au animale sunt vizate. Riscă amendă sau chiar să rămână fără ele