- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Au fost puse „la bătaie” bonusurile Lidl. Compania anunță o promoție specială

29 Jul, 23:22 • Bugiu ⁠Ana Maria
Lidl anunță o promoție specială pentru toți clienții din țară. Despre ce este vorba.
Au fost puse „la bătaie” bonusurile Lidl. Compania anunță o promoție specială

Lidl, unul dintre cei mai importanți retaileri din Europa, face apel la clienții din țara noastră să participe la promoțiile speciale pe care le-au pregătit în această perioadă, , potrivit bugetul.ro.

Noile oferte au fost așteptate de toți clienții din țară și tocmai au fost puse la bătaie. Retailerul german a făcut un anunț neașteptat, în care spune că apelează la români pentru a participa la o ofertă, care le va aduce mai multe premii.

Lidl și-a câștigat notorietatea în urmă cu mulți ani pe piața din România, fiind unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piață. De mult timp, Retailer-ul german și-a obișnuit clienții cu oferte și campanii promoționale săptămânale la zeci de produse. Drept urmare, românii se pot bucura periodic de produse la prețuri greu de refuzat.

Te-ar putea interesa și: În urmă cu 17 ani, șeful magazinelor Kaufland România dădea cu mopul într-un Lidl. Cum a ajuns să fie CEO-ul uneia dintre cele mai mari rețele de hipermarketuri

foto: lidl

 

Lidl are nevoie de ajutorul clienților din România

Lidl face parte din grupul Schwarz, care are sediul central în Neckarsulm, în Germania, fiind unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața din Germania, chiar și din Europa. La momentul actual, există peste 12.350 de magazine Lidl și depozite în 31 de țări. Compania spune că va mai deschide mai multe magazine în țara noastră în următorii ani.

La scurt timp după ce a deschis ușile primului magazin în România, compania s-a bucurat de un succes uriaș.

Clienții fideli știu deja că pe rafturile magazinelor apar de două ori pe săptămână colecții noi – în zilele de luni și de joi. De data aceasta, retailerul a anunțat o promoție specială. Cei care vor să participe trebuie doar să completeze un chestionar pentru a evalua filiala la care își fac cel mai des cumpărăturile.

„Părerea ta contează. Hai să facem Lidl și mai bun!”, este motto-ul retailer-ului pentru această campanie.

Pentru a încuraja participarea, compania pune la bătaie premii importante. Lunar, cei care completează chestionarul au șansa de a câștiga un card de cumpărături în valoare de o sută de lei.

Lidl oferă două telefoane iPhone 14 cu o memorie internă de 128 GB

„Poți câștiga lunar unul dintre cele 100 de carduri de cumpărături în valoare de 100 de lei sau unul dintre cele două telefoane iPhone 14 128 GB”, anunță compania.

Te-ar putea interesa și: Oferte de nerefuzat la Lidl în săptămâna 22-28 iulie. Care sunt produsele pe care le vei găsi în stoc limitat