- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Auchan dă lovitura. Crește cu 40% recompensele pentru ambalajele reciclate!

09 Oct, 17:57 • Bugiu ⁠Ana Maria
Auchan oferă, în perioada 9-15 octombrie, o creștere de 40% față de recompensele anterioare. Ce trebuie să știe clienții care au card la acest supermarket.
Auchan dă lovitura. Crește cu 40% recompensele pentru ambalajele reciclate!

În perioada 9-15 octombrie, Auchan anunță o ofertă specială pentru clienții săi, oferind o sumă de 0,7 lei pentru fiecare ambalaj reciclat SGR, ceea ce reprezintă o creștere de 40% față de recompensa obișnuită de 0,5 lei per ambalaj. Această inițiativă este valabilă doar pentru ambalajele marcate cu sigla „Ambalaj cu garanție” și se adresează exclusiv clienților care dețin un card de fidelitate Auchan, potrivit wall-street.ro.

Te-ar mai putea interesa și: Nici în aeroport nu costă atât! Prețul unui sandwich vândut de Auchan depășește pe cel al ciocolatei Dubai!

foto: Auchan

Auchan dă lovitura. Crește cu 40% recompensele pentru ambalajele reciclate!

Bonusul de 0,2 lei va fi acordat sub formă de voucher pe cardul de fidelitate al clienților, astfel încât aceștia vor beneficia de suma standard de 0,5 lei plus bonusul, ceea ce face ca totalul să ajungă la 0,7 lei pentru fiecare ambalaj returnat. Această măsură face parte dintr-un lanț al retailerilor, care încep să implementeze oferte și stimulente legate de sistemul de Garanție Returnare (SGR) pentru ambalaje.

Mai mult, recent, Bringo și Carrefour România au inițiat un parteneriat pentru facilitarea colectării ambalajelor cu garanție din Sistemul Garanție Returnare, permițând utilizatorilor să returneze sticlele și dozele goale direct livratorilor, la următoarea comandă.

Conform statisticilor, de la începutul anului și până în luna septembrie, pe piață au fost introduse peste 4,2 miliarde de ambalaje, dintre care 2,323 miliarde din plastic, 1,040 miliarde din metal și aproape 836,55 milioane din sticlă.

În primele nouă luni ale anului, au fost reciclate 997,6 milioane de ambalaje din plastic, 325,22 milioane de recipiente din metal și 278,425 milioane de deșeuri din sticlă cu inscripția SGR. Se pare că sistemul de reciclare implementat se arată eficient și pe placul tuturor românilor.

Ce face Auchan în această perioadă este să maximizeze aceste rezultate, ca parte a unei strategii de reciclare și promovare a sustenabilității totodată, dar și de asociaere a brandului cu această mișcare ecologistă.

Te-ar mai putea interesa și: Auchan în alertă! Ce s-a întâmplat cu un produs infectat cu bacterii?