- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Câți bani încasează celebrii actori ai serialului fenomen Bridgerton! Una dintre cele mai îndrăgite actrițe a primit peste 400 de mii de lire sterline de la Netflix!

27 May, 23:23 • Fundeanu Madalina
Sumele de bani încasate de celebrii actori ai serialului de succes Bridgerton. Phoebe Dynevor a fost cea mai bine plătită actriță, câștigând peste 400 de mii de lire sterline pentru apariția sa în primul sezon!
Câți bani încasează celebrii actori ai serialului fenomen Bridgerton! Una dintre cele mai îndrăgite actrițe a primit peste 400 de mii de lire sterline de la Netflix!

Bridgerton este unul dintre serialele care a cucerit telespectatorii din întrega lume, iar de curând au apărut primele episoade din cel de-al treilea sezon, revenind astfel în atenția publicului cu o nouă poveste spectaculoasă, după o lungă perioadă de așteptare. Primul sezon a debutat pe data de 25 decembrie 2020, iar al doilea sezon a avut premiera pe 25 martie 2022.

Pe lângă faptul că este foarte apreciat, este unul dintre cele mai costisitoare seriale produse vreodată. Potrivit unui raport al ziarului din Marea Britanie – The Sun, fiecare episod din Bridgerton a costat 7 milioane de dolari. Acest lucru înseamnă că Netflix a investit un total de 168 de milioane de dolari în cele trei sezoane apărute până în acest moment.

Sumele de bani încasate de celebrii actori ai serialului de succes Bridgerton. Phoebe Dynevor a fost cea mai bine plătită actriță, câștigând peste 400 de mii de lire sterline!

În ceea ce privește salariile celor care joacă în serialul fenomen Bridgerton, Netflix și actorii nu au dezvăluit niciodată în mod concret sumele de bani primite pentru a face parte din acest show, dar, de-a lungul timpului, au apărut câteva informații în presă cu privire la acest subiect, conform publicației The Tab.

Bridgerton
Bridgerton

Ai mai putea citi: Suma derizorie câștigată de Denis Hanganu după finalizarea serialului fenomen „Clanul”. Actorul a povestit ce urmează să facă cu banii

Momentul în care actorul Regé-Jean Page a părăsit Bridgerton și a delarat că nu se va mai întoarce la rolul său de Duce a fost o mare lovitură pentru toți fanii serialului. Se pare că unul dintre motivele plecării sale ar fi fost legat de banii primiți în urma muncii sale, care nu au fost destui pentru îndrăgitul actor.

Conform informațiilor din presa britanică, lui Regé-Jean Page i s-au oferit 250.000 de lire sterline pentru a reveni în serial în sezonul al doilea, doar pentru câteva episoade. O altă sursă apropiată de echipa Bridgerton a declarat pentru The Hollywood Reporter că Regé-Jean Page a fost rugat să revină în trei-cinci episoade din sezonul doi, dar a refuzat din mai multe motive. În cazul în care ar fi acceptat să joace în cinci episoade, ar fi fost plătit cu un sfert de milion de lire sterline pentru aparițiile sale.

Bridgerton
Bridgerton

Potrivit mai multor rapoarte, Phoebe Dynevor, actrița care a jucat-o pe Daphne Bridgerton, este cel mai bine plătit membru al distribuției din acest serial. Datele arată că frumoasa tânără a încasat nu mai puțin de 400.000 de lire sterline de la Netflix după ce a jucat rolul protagonistei în primul sezon.

De asemenea, cunoscuta actriță Julie Andrews, vocea lui Lady Whistledown din Bridgerton, a fost plătită cu un milion de lire sterline pentru contribuția sa în celebrul serial de pe Netflix.

Vezi mai multe știri: Serialul „Wednesday” a pus România pe lista destinațiilor de top în rândul turiștilor străini. Cele mai vizitate locuri