- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Bani de la Instagram pentru români în 2024. Cum poți face o mică avere cu ajutorul aplicației

11 Aug, 23:22 • Bumbeneci Diana
Instagram te plătește destul de bine dacă vei ține cont de câțiva pași esențiali. Iată detaliile.
Bani de la Instagram pentru români în 2024. Cum poți face o mică avere cu ajutorul aplicației

Și românii primesc tot mai multe șanse să câștige destul de mulți bani de la Instagram. Rețelele sociale care sunt tot mai accesate au dus rapid la crearea de noi job-uri, cele de creatori de conținut, care nu au program fix, șefi, sedii la care trebuie să fi prezent, însă aduc un venit destul de bun. Multe persoane încă nu au înțeles cum funcționează acest sistem și ratează șansa de a încasa cât merită de la Meta.

Cum poți face bani din Instagram

Tot ce trebuie să faci este să citești bine și să respecți politicile. Mai apoi, scopul tău e să strângi mulți urmăritori, iar conținutul tău să ajungă  la sute de oameni. Ei bine, așa ai șanse mari să primești bani din rețele de socializare. După ce treci de acest prag, te mai poți folosi de un instrument care să-ți rotunjească veniturile: să intri live, să atragi urmăritorii să te privească, iar mai apoi doar aștepți să intre banii.

Spectatorii pot cumpăra mai multe ecusoane în timpul transmisiunii tale în direct, la prețuri cuprinse între 1 și 5 dolari, 5, respectiv 25 de lei aproape. Cu cât primești mai multe, cu atât vei avea mai mulți bani de încasat.

Ai mai putea citi și: O țară intens vizitată de români a interzis Instagramul. Milioane de utilizatori vor fi afectați

„Atunci când spectatorii cumpără ecusoane, lângă numele acestora vei vedea o inimă sau mai multe. De asemenea, poți vedea numărul total de ecusoane cumpărate și câștigurile totale, precum și progresul înregistrat pentru obiectivele stabilite. Pentru a vedea mai multe detalii legate de câștiguri, atinge „Vezi” în timpul transmisiunii în direct. Pentru a vedea numărul total de ecusoane, accesează secțiunea „Ecusoane” din Panoul de control profesional după încheierea transmisiunii în direct, în orice moment”, transmite Meta despre Instagram.

Așteptarea utilizatorilor de Instagram a luat sfărșit! Platforma introduce opțiunea de programare a postărilor
Așteptarea utilizatorilor de Instagram a luat sfărșit! Platforma introduce opțiunea de programare a postărilor

Cum poți activa ecusoanele de pe Instagram

Conform explicațiilor transmise de Instagram, tot ce ai de făcut pentru a primi banii de pe ecusoane este să urmezi 2 pași simpli:

  • Înscriere: accesează secțiunea „Profil” și atinge „Panoul de control profesional”. Dacă ești eligibil pentru monetizare, vei vedea butonul „Configurează ecusoanele”. Dacă nu ești încă eligibil pentru monetizare, poți solicita acest lucru în aplicație. Atinge
  • „Solicită acces la monetizare” și consultă Panoul de control profesional pentru actualizări de stare;
    Intră în direct: După ce primești acces la ecusoane, acestea vor fi activate automat pentru toate transmisiunile tale în direct. Adaugă un titlu și intră în direct!

Pentru a primi banii de la Instagram, ai nevoie de numărul SSN sau EIN și de datele tale bancare sau din PayPal. Trebuie să te asiguri că ai introdus mai întâi informațiile de plată în timpul procesului de înscriere. Ulterior, poți modifica informațiile accesând secțiunea „Ecusoane”, apoi „Cont de încasări”. Plata se va face luna următoare, pe data de 16.

Vezi și: Atenție la postările de pe Instagram! Pericolul uriaș la care te expui fără să știi

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult