- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Bucharest Gaming Week revine la Palatul Parlamentului între 12-13 octombrie. Ce au pregătit pasionații de gaming

18 Sep, 10:00 • Berbecar Ralph
Bucharest Gaming Week revine din nou la Palatul Parlamentului, între 12-13 octombrie. Evenimentul va pune din nou față în față, cei mai buni gameri, streameri de top și totodată va aduce la cunoștință cele mai noi și populare jocuri video. Vor fi trei săli destinate acestui eveniment: Unirii, Take Ionescu și I.I.C. Brătianu. Evenimentul va aduce împreună cei buni gameri din România, dar și din întreaga lume.
Bucharest Gaming Week revine la Palatul Parlamentului între 12-13 octombrie. Ce au pregătit pasionații de gaming

Bucharest Gaming Week 2024 se anunță a fi cel mai important eveniment de gaming din toamna acestui an. Ediția de anul acesta va oferi o experiență completă pentru cei peste 15.000 de participanți așteptați.  Evenimentul va combina formatul fizic, organizat la Palatul Parlamentului, cu un format online, pentru a permite astfel accesul unui număr mare de pasionați de gaming din întreaga țară.

Ce vezi la Bucharest Gaming Week 2024

Printre jocurile care vor domina scena evenimentului se numără titluri extrem de populare atât în România, cât și la nivel global. Participanții vor avea ocazia să joace Fortnite, Counter-Strike 2, EA FC 25 (noua versiune a seriei FIFA), Minecraft, Brawl Stars, Valorant, League of Legends și multe altele. În plus, Bucharest Gaming Week va găzdui primele competiții de EA FC 25 organizate în România, care vor oferi jucătorilor o șansă unică de a concura în acest joc nou-lansat, într-un cadru competitiv profesionist.

Tudor Dăescu, care este co-organizator al evenimentului, a declarat că scopul este ca această ediție să poziționeze Bucharest Gaming Week ca fiind cel mai important eveniment de gaming din centrul și estul Europei, potrivit PLAYTECH.

Citește și: Cât te costă să customizezi un Ferrari. Vopseaua noului 12Cilindri costă cât un Volkswagen Golf. Prețul bolidului de lux depășește suma de 435.000 de euro în unele cazuri

Ce vor putea descoperi concureții la evenimentul din acest an

În acest an, unul dintre punctele cele mai atractive ale evenimentului va fi varietatea competițiilor și turneelor organizate. Acestea vor acoperi jocurile preferate de tinerii gameri din România și le va oferi o gamă diversificată de opțiuni, de la shootere ca Fortnite și Counter-Strike 2, până la jocuri de strategie și battle royale, precum League of Legends și Valorant. Arena de gaming pe mobil va fi, de asemenea, un punct de interes major, unde participanții vor avea ocazia să concureze pe telefoane de ultimă generație.

O altă atracție a acestui eveniment va fi parada de costume ale unor personaje inspirate din jocurile video. Parada de cosplay va avea mai mulți participanți care vor defila în fața unui public spectator, într-o ținută cât mai complexă. Această paradă este organizată pentru a conferi o experiență vizuală nemaiîntâlnită până acum la un eveniment de genul acesta.

Biletele pentru Bucharest Gaming Week sunt le poți achiziționa pe platforma iabilet.ro sau pot fi achiziționate și la fața locului, în zilele evenimentului​.

Citește și: Restaurantul Shorley din Capitală a fost vândut. Localul era celebru pentru prețurile “studențești”