- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Care e plaja din România unde turiștii plătesc doar 15 lei pe șezlong pe zi. E cel mai ieftin loc la acest capitol

27 Jun, 16:12 • Cornel Ghimeșan
Plajele din România au prețuri colosale la toate serviciile în această perioadă, în plin sezon, iar turiștii caută variante cât mai puțin costisitoare.
Care e plaja din România unde turiștii plătesc doar 15 lei pe șezlong pe zi. E cel mai ieftin loc la acest capitol

Suntem în perioada concediilor, când majoritatea românilor pleacă alături de prieteni sau familie la mare, la munte sau în diverse locuri superbe din țară sau din afară. Cei mai mulți sunt plecați în această perioadă pe litoral, unde prețurile sunt extrem de piperate.

Citește și Veste bună pentru șoferi! Rovinieta poate fi achiziționată și online, prin ghişeul.ro

Sumele sunt exagerate la toate capitolele acum. Atât la cazare, cât și la mâncare și chiar la închieierea de șezlonguri. Dacă vrei să pleci la mare și știi la ce să te aștept, ei bine, ar trebui să știi că o cameră modestă în Mamaia costă între 300 și 600 de lei pe noapte. În Vama Veche, o cameră de două persoane ajunge la 150 – 300 de lei pe noapte.

Care e plaja din România unde turiștii plătesc doar 15 lei pe șezlong pe zi

Șezlong la plajă nu-și mai permite oricine să închiereze. Un șezlong în Mamaia costă 25 de lei pe zi, în luna iunie, iar în iunie va ajunge la 60 de lei. În Mamaia Nord sunt prețuri mult mai mari, un șezlong poate ajunge la 180 de lei.

Neputând face față prețurilor uriașe, românii au început să caute alte variante mai ieftine. Românii au ales plaja oltenilor de la Calafat ca să se răcorească în apa Dunării. În perioada de Rusalii, un șezlong la Calafat era doar 15 lei.

„Ne relaxăm puțin. La o ieșire ca aceasta se duc undeva la 500 de roni, Pentru toată familia. La mare e mult mai mult. Cred că ajunge unde la 1000 pe zi”, a spus un turist pentru Fanatik.

Mulți români au confirmat că e mult mai accesibilă acea locație. „La șezlong nu se compară în niciun caz cu prețurile din Constanța. În Constanța ajung la 50-60 de lei, aici e mult mai acceptabil”, a spus un cuplu.

Citește și Câți bani economisești dacă mergi în Grecia cu mașina electrică! Un român a făcut testul, iar rezultatul este incredibil

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult