- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Care sunt locurile din București care îți vor face Instagram-ul să arate că al marilor influenceri

10 Jun, 13:15 • Cornel Ghimeșan
Află care sunt locurile din București unde poți să îți faci cele mai fumoase poze pentru un profil de Instagram ca al celor mai mari influenceri.
Care sunt locurile din București care îți vor face Instagram-ul să arate că al marilor influenceri

În cazul ești sau locuiești deja de mai multă vreme în București, este foarte probabil să fii familiarizat cu multe dintre locurile pe care le avem pe această listă. Tot mai mulți tineri caută să descopere cafenele și localuri în care să se relaxeze în timp ce savurează o băutură răcoritoare, dar nu înainte de a-și imortaliza experiența printr-o fotografie! Iată câteva sugestii pentru locuri „instagramabile” în care ai putea petrece vara aceasta.

Citește și: Brașovul răstoarnă harta alegerilor în România. Românii NU se așteptau să iasă primar chiar el

De exemplu, în ultima perioadă rețelele de socializare au fost luate în asalt cu zeci de fotografii în care clădiri istorice impresionante sunt îmbrăcate în glicină mov sau albă.

Aceste minunate și încântătoare flori se pot găsi pe strada General Eremia Grigoresu, strada Voroneț sau strada Vatra Luminoasă 117, dar și alte străzi din București.

1. Pasajul Macca Villacrosse

Macca Villacrosse este un spațiu care emană o atmosferă intimă și cu totul aparte! Acoperișul său din sticlă gălbuie împrăștie o lumină caldă, creând astfel un cadru plăcut pe tot parcursul zilei.

Pe ambele laturi ale pasajului se găsesc numeroase cafenele și baruri,  care pun la dispoziție clienților o varietate de opțiuni pentru cei care caută o experiență culinară sau de băutură. Acest loc este cunoscut și apreciat pentru atmosfera sa relaxată și pentru faptul că este un punct de întâlnire popular pentru cei pasionați de narghilea, conform informațiilor de pe Panorma.ro.

2. Cărturești Carusel

Cărturești Carusel se remarcă drept una dintre cele mai impresionante librării din întregul Bucureștiul și, fără îndoială, este printre cele mai populare destinații „instagramabile” din București.

Clădirea frumoasă, datând din secolul al XIX-lea, a fost restaurată cu grijă și expertiză de către un grup de arhitecți extrem de talentați, fiind inaugurată în 2015 ca librărie.

Prin designul său contemporan, Cărturești Carusel aduce un aer modern într-o atmosferă încărcată de istorie. Alb și luminoasă, cu scările în spirală ce par să ducă către un univers magic, această librărie este un adevărat paradis pentru pasionații de fotografie și pentru utilizatorii de Instagram!

3. Mănăstirea Stavropoleos

La Mănăstirea Stavropoleos vei avea șansa să descoperi o priveliște cu adevărat încântătoare, chiar în inima centrului vechi al Bucureștiului!

Această biserică, construită în stilul Brâncovenesc în anul 1724, reprezintă o combinație fascinantă de elemente arhitecturale bizantine, otomane, renascentiste târzii și baroce.

În apropierea bisericii se întinde o grădină fermecătoare, încadrată de coloane ornamentale cu arcade în acoladă, conferind locului o atmosferă cu tentă orientală. Este un refugiu de frumusețe și liniște în mijlocul agitației din centrul orașului. Este important să fii respectuos și să eviți să faci zgomot, deoarece aici trăiesc călugărițe.

Citește și: Luptă pe voturi pentru Câmpulung Muscel. Jurnalista Elena Lasconi a câștigat alegerile cu un scor zdrobitor împotriva președintelui FRAS, Norris Măgeanu

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult