- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât a ajuns să coste meniul zilei în Eforie Nord! Turiștii au fost șocați de diferențele de preț

08 Aug, 11:39 • Cornel Ghimeșan
Litoralul românesc nu este pentru orice buzunar, însă dacă ești atent și planifici totul temeinic, ai șansa să te descurci cu un buget redus. Iată căt trebuie să plătești pentru meniul zilei în Eforie Nord.
Cât a ajuns să coste meniul zilei în Eforie Nord! Turiștii au fost șocați de diferențele de preț

Dacă planificați o vacanță pe litoralul românesc și doriți să economisiți la mesele de zi cu zi, stațiunea Eforie Nord se dovedește a fi alegerea ideală. În această vară, Eforie Nord se remarcă prin prețurile accesibile la mâncare, oferind meniul zilei la prețul incredibil de 28 de lei, ceea ce reprezintă o oportunitate excelentă pentru turiștii care doresc să se bucure de o vacanță fără a depăși bugetul.

Citește și: Certificat de viață în România. Cum poți pierde dreptul la pensie dacă nu depui documentul în 2024

Vacanța de vară a adunat deja turiști din toate colțurile țării și nu numai, iar litoralul românesc este pregătit să primească un nou val de vizitatori în acest weekend. Conform ultimelor statistici, peste 100.000 de turiști au vizitat stațiunile de pe litoralul românesc în weekendul precedent. Printre destinațiile populare se numără Olimp, Neptun, Costinești, Vama Veche și Mamaia. Totuși, este de menționat faptul că Eforie Nord a câștigat rapid popularitate datorită prețurilor sale accesibile și a raportului excelent preț-calitate.

Eforie Nord se dovedește a fi o destinație preferată de turiști datorită prețurilor mai mici comparativ cu alte stațiuni de pe litoral. Deși aglomerația este mare în această perioadă, vizitatorii aleg să își petreacă vacanța aici pentru a beneficia de tarife mai reduse. În plus, punctele de autoservire din stațiune oferă o varietate de feluri de mâncare la prețuri avantajoase.

Așadar, dacă doriți să experimentați un sejur relaxant și accesibil, Eforie Nord este alegerea ideală pentru această vară. Nu ratați ocazia de a profita de prețurile mici și de a vă bucura de litoralul românesc!

„Meniul zilei cu 28 de lei și doi mici pe lângă. În total am dat 43 de lei. Este stațiunea mea de suflet, aici îmi place mie cel mai mult”, spune un turist, arată Observatornews.ro

Desigur, mulți turiști au preferat să închirieze apartamente pe durata vacanței, pentru a plăti mai puțin. De exemplu, o turistă a găsit o diferență uriașă de preț între închirierea unei camere de hotel și a unui apartament – 550 lei la hotel, 350 lei la apartament. În Eforie Sud, de pildă, se pot găsi cazări și cu 250 de lei. În stațiunea Mamaia, alias „stațiunea milionarilor”, o noapte de cazare costă și 600 de lei.

Citește și: Plusuri şi minusuri pentru munca la distanţă. Care sunt efectele negative şi cum pot fi combătute

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult