- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în complexul deținut de Andreea Esca în județul Sibiu. Prețul nu e pentru toate buzunarele

26 Oct, 17:50 • Claudia Simion
Andreea Esca și-a făcut o carieră frumoasă și solidă în televiziune, de-a lungul anilor. Este, probabil, cea mai urmărită și îndrăgită prezentatoare tv din România.
Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în complexul deținut de Andreea Esca în județul Sibiu. Prețul nu e pentru toate buzunarele

Pe lângă activitatea din lumea mass-media, Andreea Esca a dorit să se ocupe și de afaceri. Prezentatoarea Știrilor ProTV deține un complex turistic în Porumbacu de Sus, în județul Sibiu.

Cât costă o noapte de cazare la complexul deținut de Andreea Esca în județul Sibiu

Andreea Esca a investit o sumă uriașă de bani în proiectul său imobiliar, iar acum pare să vină și răsplata. E locul ideal pentru cei care vor să petreacă câteva zile departe de agitația din marele orașe. Unele căsute se află chiar pe malul râului Porumbacu, iar priveliștea și liniștea te învăluie din start într-un cadru de poveste. Totuși, e bine de știut că prețurile nu sunt pentru toate buzunarele.

Citește și Ce salariu primește lunar Alexia Eram la A List Magazine, revista mamei sale, la 24 de ani. Fiica Andreei Esca a recunoscut totul: „Nu este jobul meu principal”

O noapte de cazare într-o căsuță, în luna octombrie, costă 770 de lei pe noapte, conform Booking. O astfel de căsuță e dotată cu două dormitoare, o baie și chicinetă.

Turiștii care ajung acolo sunt foarte încântați de locație și de felul în care se simt acolo.

„Locatia, linistea, curatenia, atentia la detalii, amabilitatea gazdei, micul dejun foarte bun si variat, din produse locale”/ „Locația este perfectă pentru un sejur în inima naturii iar în zona sunt numeroase tipuri de activități ce pot fi făcute atât pentru adulți”/ „Amenajarea locației, căsuțele excepționale și personalul de ajutor și disponibil mereu” / Un loc fermecător unde am revenit cu nerăbdare! Căsuțele sunt superbe, este impresionant cum au fost amenajate”, au scris turiștii la secțiunea de recenzii.

Citește și Cât a ajuns să coste ziua de muncă în România. Zilierii sunt plătiți la oră și în toamna 2024

Andreea Esca a vorbit despre ce activități pot fi făcute în acea zonă și ce preparate găsesc turiștii acolo.

„Puteți începe dimineață cu un mic dejun cu produse locale, continuați cu plajă pe malul râului, drumeții pe munte, echitație la câțiva km depărtare, culegeți zmeură sau vă plimbați cu bicicleta. Seara, musai să ieșiți la tălpiță’ ca să vedeți cum vine ciurda de bivolițe și vaci pe care, dacă aveți curiozitatea, le puteți și mulge. Iar dacă vreți să învățați și cum se face brânza pe care o mâncați dimineață… și asta se poate”, spunea Andreea Esca.

Tags: