- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât a ajuns să coste un simplu meniu de prânz în Turcia. 2 turiști români au fost scandalizați de prețurile gigantice

21 Jul, 14:33 • Fundeanu Madalina
Vacanțele în Turcia nu mai sunt ce au fost! Doi români au dezvăluit câți bani au fost nevoiți să scoată din buzunare pentru un simplu meniu de prânz. Nu le-a venit să creadă când au văzut bonul!
Cât a ajuns să coste un simplu meniu de prânz în Turcia. 2 turiști români au fost scandalizați de prețurile gigantice

Un cuplu de români a mers în vacanță în Turcia, iar experiența nu a fost prea plăcută. S-au ales cu o țeapă de proporții, după ce au decis să ia masa în oraș. Deja se știe că tot mai mulți turiști ajung să fie înșelați de comercianți, în privința banilor. Asta li s-a întâmplat și unor tineri din România, care au rămas cu un gust amar după vacanța lor, conform Cancan.ro.

Românii, nemulțumiți de prețurile din Turcia din acest an! Cât a trebuit să plătească un cuplu pentru un simplu meniu de prânz

Doi români care au mers în vacanță în Turcia au avut parte de un șoc când au luat masa la un restaurant. Surpriza neplăcută s-a produs în momentul când au văzut bonul fiscal. Femeii nu i-a venit să creadă atunci când a văzut că trebuie să scoată din portofel aproximativ 350 de lei, după ce au servit două șaorme, o limonadă, o porție de cartofi și 2 sucuri.

Turiștii din România sunt de părere că au fost victime ale unei escrocherii, pentru că mâncarea nu a fost cea mai bună, dar a fost cea mai scumpă.

„Aș vrea să scriu și eu o recenzie despre acest «restaurant», am fost azi și mi-am luat eu și prietenul meu 2 shaorme, o limonadă, o porție de cartofi și 2 sucuri. Pe lângă că mâncarea nu este cea mai bună, vreau să vă spun că este extraordinar de scumpă. Vă las atașat bonul și numele restaurantului. Sper să nu-și mai ia nimeni țeapă! Aproape 350 de lei pe nimic! Îmi pare rău că nu am făcut poză și la mâncare, m-am gândit târziu”, a scris românca într-o postare, pe grupul de Facebook Forum Turcia.

Ai mai putea citi și: Vești bune pentru turiștii români! Wizz Air anunță o cursă directă către un mare oraș din Turcia

restaurant Turcia
restaurant Turcia

Comentariile au început să curgă la postarea ei, pentru că mulți turiști au îndemnat-o să se uite în meniu înainte să comande. De asemenea, un internaut i-a explicat că există restaurante în Turcia care au meniuri pentru turiști. Mai exact, prețurile sunt diferite în funcție de oamenii care comandă.

„Este o pro formă, nu un bon fiscal. Au pus cât au vrut, unii au meniuri pentru turiști”, a fost alt comentariu.

„Nu aveați prețurile trecute în meniu?”, a comentat cineva.

„Dar voi nu vă uitați la prețuri când comandați de mâncare?”, a mai scris cineva.

Se pare că, într-adevăr, restaurantul cu pricina n-a primit cele mai bune recenzii. O mulțime de oameni i-au criticat pentru faptul că ospătarii sunt „hoți” și îi fură pe turiști la nota de plată.

„Hoți absolut dezgustători. M-au taxat 10 dolari pentru o cupă de înghețată. Experiență îngrozitoare și din cauza unor oameni ca ei voi avea amintiri proaste cu Turcia. Cuvintele nu pot descrie comportamentul lor. Mâncarea a fost de-a dreptul dezgustătoare – fără gust, prost gătită și clar făcută din ingrediente de calitate scăzută”, a fost una dintre recenziile de pe internet.

Vezi și: Taxe vamale de minim 7.000 de dolari în Turcia. Este vizată o categorie de mașini!