- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât câștigă un angajat la cinema în 2024. Salariile nu sunt deloc mici

07 Jun, 18:33 • Cornel Ghimeșan
În prezent, situația economică din țară pare din ce în ce mai rea. Salariile sunt mici, iar românii își duc traiul din ce în ce mai greu, însă pare că dorință de muncă există printre tineri. Dacă vrei să te angajezi, de exemplu, la cinema, ai putea încasa un salariu decent, dar și vei avea parte și de câteva beneficii. Vezi mai jos toate detaliile.
Cât câștigă un angajat la cinema în 2024. Salariile nu sunt deloc mici

Este deja bine știut faptul că românii își duc traiul din ce în ce mai greu. Salariile nu sunt mari, iar mulți oameni se plâng de acest lucru, însă dacă există dorință de muncă, sigur ai o șansă!

Spre exemplu, dacă vrei să te angajezi la cinema, ai putea avea parte de un salariu decent, dar și de ceva beneficii.

Te-ar putea interesa și Salarii profesori 2024. Lefurile din învăţământ au ajuns la o medie netă de 5.700 de lei pe lună

Domeniul despre care este vorba a apărut deja de ceva timp pe piața muncii, mai ales că în ultimii ani, românii aleg să se relaxeze în weekend-uri la cinema, acolo unde pot viziona un film interesant, alături de prieteni sau de cei dragi.

Tot de la cinema îți poți cumpăra și diverse produse de consum, de la dulciuri și popcorn, până la apă plată, suc și caramele.

Totuși, este nevoie de personal pentru ca cei ce vin la cinema să se simtă relaxați, corect?

Ei bine, angajații de la cinema au parte de un loc de muncă primitor, dar și de un salariu acceptabil. Reprezentanții CinemaCity au postat un anunț pe pagina oficială, pentru doritorii unui job de plasator.

„Ne dorim să fim cel mai bun loc unde se vizionează filmele și suntem primii care aducem cele mai noi producții, tehnologii de ultimă generație și cele mai spectaculoase formate, precum IMAX, 4DX, VIP.

În România, Cinema City are 28 de multiplexuri, cu un total de 255 de săli, în 21 oraşe din ţară.

Ce căutăm:

– amabilitate
– sociabilitate
– spirit de echipă
– flexibilitate
– inițiativă
– dorința de a învăța (nu este necesară experiența și nu contează vârsta)
– punctualitate
– rezistență la stres”, se arată în anunțul CinemaCity.

În continuarea anunțului există și atribuțiile pe care le-ai putea avea, dacă te vei angaja aici. Iată ce vei face ca angajat la CinemaCity.

„vânzarea de bilete, rezervări, direcționarea corectă a clienților în cinema (acces în cinematograf, verificarea biletelor de acces, implementarea politicii referitoare la restricțiile de vârstă, asigurarea suportului necesar pentru o bună gestionare a activității);

aranjarea, prepararea si servirea produselor noastre de la bar (popcorn, nachos, bauturi racoritoare), în funcție de nevoile specifice din cinema”.

Cât câștigă salariu un angajat la CinemaCity

Acum că știi care îți vor fi atribuțiile, trebuie să fii pus la curent și cu beneficiile pe care le oferă acest job.

„- Program flexibil: tu alegi cât muncești și cât câștigi
– Tichete de masă
– Transport decontat pentru turele de seara
– Pizza & Movie night
– Bonusuri și premii
– Training-uri specifice industriei de cinema
– Oportunități de dezvoltare profesională– Posibilitatea de a avansa rapid în carieră”, se mai arată în anunțul celor de la CinemaCity.

Citește și Este oficial! Guvernul a luat decizia privind salariile a milioane de români. Câți bani vor lua în plus angajații cu salariu minim

Spre exemplu, la CinemaCity Sun Plaza din București poți primi un salariu, ca plasator, între 3900 de lei și 4300 de lei, în timp ce în Constanța, tot ca plasator, salariul este de 2600 de lei și 2800 de lei.

De asemenea, tot ca plasator, la CinemaCity MegaMall ai putea câștiga între 2750 de lei și 3000 de lei, conform Bestjobs.eu.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult