Printre cele mai populare preparate specifice bucătăriei românești este celebrul ciolan afumat, adorat de români și consumat mai ales în această zi deosebită.
Cel mai scump ciolan din România îl găsești la restaurantul Caru’ cu Bere, situat în inima Bucureștiului. Gătit după rețeta tradițională, un ciolan de 1,65 de kilograme, servit cu varză acră călită, mămăliguță, hrean și ardei iute, costă 195 de lei pe acest local renumit. E o porție recomandată pentru două persoane.
@romaniaffw De 1 decembrie am testat cel mai mare și cel mai scump ciolan cu fasole din România#ciolan #1decembrie #zinationala #carucubere #fasole #romania #roffw #stiri ♬ sunet original – Romania Fast-Forward
Citește și Produsul de la Lidl pe care se bat toți românii în această perioadă. Oferta este limitată
Caru’ cu Bere e un restaurant cu specific românesc deschis în anul 1879. Clienții se bucură nu doar de preparate atent făcute și servite, cât și de o atmosferă elegantă care te poartă în timp, în Bucureștiul de altădată.
Dacă nu vrei să mergi la restaurant pentru ciolan, poți încerca să-l prepari acasă.
Ingrediente
Mod de preparare