- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât costă un tricou cu Nadia Comăneci. Marele brand care le-a scos la vânzare

03 Aug, 22:47 • Bugiu ⁠Ana Maria
Care este prețul unui tricou cu Nadia Comăneci? Iubitorii de sport și fashion pot cumpăra articolele vestimentare de la un brand foarte mare de haine.
Cât costă un tricou cu Nadia Comăneci. Marele brand care le-a scos la vânzare

Nadia Comăneci a fost inspirația brand-ului de haine ZARA. Fosta gimnastă a lansat colecția „Zeița la Montreal”, obiectele vestimentare fiind o bluză și un tricou oversize cu semnătura reginei gimnasticii românești, acestea putând fi comandate exclusiv online, potrivit cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: Mii de comenzi la un singur produs pe eMag. Temperaturile ridicate sunt motivul principal

foto: tricou și hanorac Nadia Comăneci sursă: ZARA

Nadia Comăneci a lansat colecția „Zeița de la Montreal”

Nadia Comăneci a surprins în această perioadă fanii din întreaga lume. Aceasta a lansat colecția „Zeița de la Montreal”, care este cea mai nouă colecție de haine, în colaborare cu Zara, unul dintre cele mai mare brand-uri de haine.

Hainele se adresează femeilor, iar pe site sunt disponibile două articole, un tricou gri și o bluză albă, acestea având pe etichetele lor semnătura sportivei.

Imaginea de pe tricou o prezintă pe îndrăgita sportivă la Jocurile Olimpice de la Montreal, din anul 1976, în timpul evoluției sale la bârnă, când execută „cumpăna”. Tricoul este scos la vânzare pe site-ul ZARA cu prețul de 109,90 de lei și este disponibil pentru dimensiunile S,M,L și XL.

Din colecție face parte și o bluză albă cu mânecă lungă, care o prezintă pe Nadia Comăneci în timpul unei evoluții la sol. Prețul bluzei este de 159.90 de lei și este disponibilă pentru dimensiunile S,M,L și XL.

„Bluză sport confecționată din fir de bumbac 100%. Guler rotund. Mânecă lungă. Imprimeu cu Nadia Comăneci în față și pe spate”, se arată în descrierea articolului pe site-ul brandului.

Nadia Comăneci: ”Nimeni nu știa de mine înainte de acel moment. Acea notă m-a adus în atenția lumii”

În cadrul unui interviu, Nadia Comăneci a mărturisit că prima notă de 10 obținută la Jocurilor Olimpice din Montreal i-a schimbat viața și a adus-o în atenția lumii. Ea a devenit prima gimnastă din istoria olimpică ce a obținut nota 10 curat pentru un exercițiu la paralele.

„Acea notă m-a adus în atenția lumii întregi, pentru că nimeni nu știa de mine înainte de acel moment.

Probabil că dacă ați citit pe Wikipedia, pentru că voi, cei care azi îmi luați interviul, nu ați trăit clipa aceea pe viu, ați văzut că aparatul nu a fost capabil să scrie 10. Cea mai mare notă pe care o recunoștea era 9,95, așa că mi-au pus nota 1,00.

Acela a fost detaliul pentru care le-a trezit oamenilor interesul – cine eram, de unde veneam, unde era România? Și totul a luat amploare de la o zi la alta”. a spus Nadia Comăneci.

Te-ar putea interesa și: Proiect major în România. Sebastian Burduja confirmă schimbarea care va aduce 4.000 de locuri de muncă