- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât l-a costat pe un român din Germania o supă cu găluște: „Luați-vă mâncare de acasă”

04 Jul, 20:15 • Alexe Raluca
Unii suporteri care au mers în Germania să vadă meciurile României la EURO 2024 și-a împărătșit experiența cu internauții. Printre cele mai remarcate au fost cele culinare, la care conaționalii nu s-ar fi așteptat.
Cât l-a costat pe un român din Germania o supă cu găluște: „Luați-vă mâncare de acasă”

Un bărbat nemulțumit de un restaurant la care a mers să mănânce în Germania și-a povestit experiența. Românul a explicat că preparatele comandate au fost foarte scumpe, iar gustul a lăsat de dorit, comparativ cu așteptările.

Citește și: Cum sunt impozitate pensiile în Germania în 2024? Suma la care românii doar vizează de la care începe taxarea veniturilor

Cât l-a costat pe un român din Germania o supă cu găluște

Peste 100.000 de suporteri români au mers în Germania pentru a susține echipa României la meciurile Campionatului European. Doar în tribune au fost 92.000 de oameni la cele trei meciuri ale tricolorilor, însă mulți au urmărit partidele din zona special amenajată pentru fani.

Un român care a mers în Germania pentru meci a servit, înainte de partidă, o masă la un restaurant local, însă a fost profund dezamăgit de ceea ce a întâmpinat acolo. Pentru a demonstra acest lucru, suporterul a postat și o fotografie cu nota de plată ce a însumat 87.50 euro. Pe lângă alte preparate, românul a mâncat și o supă cu găluște, însă prețul l-a șocat și nici gustul nu l-a dat pe spate. Speckknödelsuppe pe bon a costat 6.50 euro, adică aproximativ 33 de lei.

În plus, românul a explicat că preparatele comandate au avut un gust neplăcut, sfîtuindu-i pe această cale pe cei ce urmează să vină în Germania să își ia mâncare la pachet.

„Care veniți în Germania, luați-vă mâncare de acasă, că aici e scumpă și proastă rău! Friptura au răzuit-o de pe fundul tigăii în care au ars-o, salata era de anu’ trecut, cartofii sunt de firmă, dar negri de cât au stat la prăjit! Plus că i-au pus în farfurie cu tot cu ulei. Clătita este obiect tăietor-înțepător, preparat în martie 2020. Înghețata este bună, ca este italiană! Kaput! Hai, România! Să nu uit: supa arată ca și cum ar fi spălat vasele în ea, iar găluștele ca și cum le-au luat din scurgerea de la duș. Dar bună rău”, a scris românul pe rețelele de socializare.

Citește și: Câți bani primește în Germania un refugiat ucrainean care nu muncește și care nu plătește chirie. Nemții s-au săturat