- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât te costă să comanzi piftie de porc de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu pentru masa de Crăciun

19 Dec, 16:30 • Cornel Ghimeșan
Vin sărbătorile, iar românii deja au început pregătirile. Gospodinele s-au apucat deja de preparatele tradiționale, de curățenia în toată casă și decorarea ei cu accesorii festive.
Cât te costă să comanzi piftie de porc de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu pentru masa de Crăciun

Mulți prefera ca de Crăciun să comande mâncare online pentru a scăpa de munca și stresul pregătirii mesei. Chef Cătălin Scărlătescu are și el o ofertă pentru această perioadă, iar doritorii pot alege dintr-o gamă variată de bunătăți.

Chef Cătălin Scărlătescu are o mulțime de preparate tradiționale în meniu, cum ar fi salată de boeuf, sarmale, piftii, cârnați în untură sau friptură de porc. De asemenea, clienții pot alege și un desert pe măsură – cozonac, biscuiți, chec sau tort.

„Ce ar fi sărbătorile fără aroma preparatelor tradiționale? Pregătite artizanal, din ingrediente proaspete, 100% naturale, gata de livrare în ziua aleasă de tine. Bucură-te de gustul autentic al Crăciunului cu preparate delicioase by Chef Cătălin Scărlătescu.”, se arată pe site-ul chefsuperfood.ro.

Citește și Cât costă kurtos cu Nutella. E senzația momentului la târgul de Crăciun din Brașov

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru piftia de porc de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Prețurile sunt pe măsura gustului autentic de la restaurantul juratului de la Masterchef. Piftia de porc, spre exemplu, e disponibilă în două variante – 500 de grame sau un kilogram. În cazul în care clienții aleg o cantitate mai mare, trebuie să scoată din buzunar 94 de lei, iar pentru 500 de grame 55 de lei.

Pe site-ul online unde sunt făcute comenzile e precizat că preparatul nu are coloranți și conservanți. Ingredientele folosite de chef Cătălin Scărlătescu pentru piftiile de porc sunt carne de porc, usturoi, frunze de dafin, piper și supă de legume.

Citește și Din ce face bani fiica lui Aurelian Temișan, la doar 13 ani. Dora va moșteni compania de teatru a părinților săi

„Piftia de porc este un aperitiv rece pe care îl găsim negreșit pe masa de Crăciun a romanilor. Atent alese, bucățile de carne proaspătă sunt fierte cel puțin 4 ore, la foc mic, în oale speciale și condimentate apoi cu usturoi și foi de dafin pentru a păstra gustul tradițional.”, se arată în descrierea preparatului.

În plus, cei interesați să comande preparatele pentru masa de Crăciun de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu trebuie să știe că toate comenzile se plasează cu minim 24 de ore în avans. Livrarea va fi realizată cu flota proprie în București și Ilfov.

Urmărește Daily Business pe Google News
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult