- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Câți bani a dat un român pe o frigăruie la o autoservire în Mamaia. Suma totală l-a lăsat fără cuvinte

20 Jul, 14:31 • Cornel Ghimeșan
Sezonul acesta, românii s-au confruntat, cel mai probabil, cu cele mai mari prețuri pe care le-au plătit vreodată pe litoralul românesc.
Câți bani a dat un român pe o frigăruie la o autoservire în Mamaia. Suma totală l-a lăsat fără cuvinte

Prețurile mari sunt la toate produsele și serviciile de pe litoral, chiar și la cele pe care nu demult și le permitea oricine. Acum la mare sunt prețuri de Dubai chiar și la autoservire. Să nu mai vorbim de plajele de lux din Mamaia, care depășesc imaginația oricui.

Citește și Grecia, locul în care insulele de vis sunt scoase la vânzare. Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o bucățică de paradis

Din cauza prețurilor astronomice, mulți turiști români aleg să plece în vacanță în Grecia, Bulgaria, Turcia sau alte țări unde e mai accesibil să te bucuri de mare, soare, plajă și mâncare.

Cât a plătit un turist la o autoservire din Mamaia

Un român ajuns recent pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia, le-a arătat tuturor câți bani a putut să cheltuiască. I s-a făcut poftă de frigăruie și a mers la o autoservire, gândindu-se că acolo nu va trebui să dea atât de mulți bani pe mâncare. Nu a fost deloc așa, romțnul a plătit mai ceva ca la un restaurant. O mică frigăruie l-a costat nu mai puțin 57 de lei.

Citește și O nouă destinație din Bulgaria atrage din ce în ce mai mulți români în 2024. Unde se află Castelul Ravadinovo, locul care rivalizează cu palatul reginei Maria de la Balcic

Turistul a dezvăluit și celelalte prețuri pe care le-a plătit la respectiva autoservire. Pentru o lipie a plătit șapte lei, preț cu care la magazin ar fi cumpărat cinci, nu una. Murăturile l-au costat 37 de lei, iar o porție de cartofi a fost 27 de lei.

În plus, pentru două bucăți de cașcaval pane a dat 42 de lei. Hamsiile, care până nu demult erau 10 lei, la acea autoservire costau 35 de lei, 250 de grame. Pentru 400 de grame e nevoie să scoți din buzunar 64 de lei.

În total, turistul a plătit 300 de lei pe toată nota.

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult