- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Câți bani a scos din buzunar familia Iohannis pentru rochia purtat de Carmen Iohannis, la unul diintre ultimele evenimente publice

05 Aug, 12:51 • Cornel Ghimeșan
În acest weekend, Carmen Iohannis a fost prezentă la un eveniment important din Sibiu, alături de soțul ei, președintele României. În cadrul acestui eveniment, prima-doamnă a fost s-a făcut remarcată nu doar prin prezența sa, ci și prin alegerea ținutei. Rochia pe care a purtat-o a fost creată de un renumit designer american.
Câți bani a scos din buzunar familia Iohannis pentru rochia purtat de Carmen Iohannis, la unul diintre ultimele evenimente publice

Carmen Iohannis, cunoscută deja pentru eleganța sa aparte, a demonstrat un simț rafinat al modei la majoritatea evenimentelor publice la care a participat, cu precădere la cele desfășurate în străinătate. De-a lungul timpului, ea a optat pentru ținute sofisticate și deosebite, fie că este vorba de rochii sau costume realizate de designeri români. În acest sens, Carmen Iohannis colaborează de ani buni cu o cunoscută creatoare de modă Eli Lăslean și cu designerul Andreea Tincu.

Citește și: Canicula ar putea lăsa oamenii fără alimente! Risc de penurie din cauza temperaturilor severe

Recent, la evenimentul din weekend care a avut loc cu ocazia Întâlnirii Internaționale a Sașilor de la Sibiu, Carmen Iohannis a fost însoțită de soțul său, Klaus Iohannis. De această dată, prima-doamnă a ales o rochie albă cu imprimeuri delicate de la brandul american Tory Burch, fondat în 2004. Această rochie, care este disponibilă în mod obișnuit la prețul de 4.049 de lei, poate fi achiziționată din unele magazine online la un preț redus de 3.239 de lei.

Pentru a completa ținuta, Carmen Iohannis a optat pentru sandale de culoare deschisă, o poșetă albă și o pereche de ochelari pe care i-a purtat frecvent în ultima vreme. Garderoba sa este remarcabilă nu doar prin selecția de rochii, ci și prin colecția de genți de designer, incluzând creații de la branduri prestigioase precum Chanel și Dior.

La sfârșitul lunii iulie, Klaus Iohannis a fost prezent la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris, fiind însoțit de Carmen Iohannis. Acest eveniment, așteptat cu entuziasm de comunitatea sportivă internațională, s-a desfășurat într-o atmosferă deosebit de festivă, cu lideri mondiali încurajând sportivii din diferite țări. Cu ocazia acestui eveniment de mare amploare, prima-doamnă a optat pentru o rochie de vară albă, cu imprimeu de maci roșii, semnată Dolce&Gabbana, cu un preț aproximativ de 1.500 de euro. Carmen Iohannis a completat această ținută elegantă cu sandale negre și o geantă sofisticată de la Christian Dior, evaluată la 2.850 de euro.

Citește și: ROBOR 5 august. BNR aduce vestea cea mare pentru românii care au credite în LEI

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult