- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Câți bani câștigă Irina Fodor la Asia Express. Suma colosală pentru zece săptămâni de filmări

19 Oct, 12:22 • Claudia Simion
Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Fodor la America Express, în 2019, când iubita lui Smiley a devenit mămică.
Câți bani câștigă Irina Fodor la Asia Express. Suma colosală pentru zece săptămâni de filmări

Între timp, emisiunea s-a transformat în Asia Express, un format care se bucură de un adevărat succes. Irina Fodor e în continuare prezentatoare, iar fanii s-au obișnuit cu ea și o apreciază foarte tare. Însă, cu toate acestea, nu mulți știu ce salariu încasează pentru un sezon de filmări.

Citește și Cheloo, profit de 900.000 de euro. Juratul de la iUmor nu glumeşte în afaceri

Sezonul 7 al emisiunii Asia Express a debutat la început de septembrie. Irina Fodor, plină de energie pozitivă, i-a întâmpinat și de această dată pe concurenți cu zâmbetul pe buze și le-a explicat ce provocări vor întâmpina pe ”Drumul Zeilor”. Nouă echipe se luptă pentru a obține trofeul Asia Express și premiul cel mare, de 35.000 de euro.

Cât câștigă Irina Fodor la Asia Express

Momentul când Irina Fodor i-a luat locul Ginei Pistol a generat o mulțime de discuții printre telespectatori. Cele două au fost comparate inițial, însă fanii emisiunii s-au obișnuit apoi rapid cu Irina Fodor și au început să o aprecieze rapid.

”Este ok orice comparație. Eu, de exemplu, sunt foarte constantă, nu îmi plac schimbările. Mă obișniesc foarte greu, îmi place să știu că lucrurile sunt liniștite și la locul lor. Pot să înțeleg oamenii care au avut un moment de ”Ce se întâmplă?”. Dar, cu timpul, m-au acceptat. Mă bucur și le mulțumesc pentru treaba asta. Eu și Gina ne cunoaștem de foarte mult timp. Suntem prietene, ne întâlnim și în timpul liber”, spunea Irina Fodor în urmă cu ceva timp, potrivit ego.ro.

Citește și Burnout-ul, boala de care suferă din ce în ce mai mulți angajați. Ce spun specialiștii despre cauzele majore: „Încă se străduiesc să-şi recupereze bunăstarea”

Așadar, pentru cele 10 săptămâni de filmări la Asia Express, Irina Fodor va încasa un salariu de 25.000 de euro.