Câți bani câștigă o animatoare la hotel, în Ibiza. Cei care doresc un astfel de job, pachetul salarial nu este deloc de neglijat. În plus, se oferă trei mese pe zi, plus cazare la un preț modic. De exemplu, pentru sezonul de iarnă, în hotelurile din Mallorca, Ibiza, Mennorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, Lanzarote, La Palma, poți câștiga aproximativ 1150 euro pe lună, potrivit Ejobs.ro.
Descrierea postului:
Animatoarea/animatorul hotelier este o persoană care creează și organizează un program artistic în hotel sau stațiunea de vacanță în cooperare cu echipa sa și distrează clienții hotelului cu diferite tipuri de activități sportive și sociale.
Ceea ce se oferă:
Salariu 1130 – 1150 de euro net lunar, mese gratuite la hotel (pensiune completa), cazare asigurată pentru 160 de euro pe lună, asigurări sociale și de căldură. Locul de muncă: Mallorca, Ibiza, Mennorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, Lanzarote, La Palma, coasta de sud sau coasta de est a Spaniei.
Cerințe:
Trebuie să vorbești două limbi străine (engleză și germană/spaniolă/franceză), iar disponibilitatea ta este de 4 – 12 luni. În plus, atitudinea pozitivă este o calitate necesară pentru acest post.
Citește și: O femeie a avut simultan 16 joburi la care nu s-a prezentat vreodată. Cum a reuşit
Candidații caută joburi care oferă siguranță pe termen lung sau ajung să se îndrepte către domenii în plină dezvoltare. În cadrul sondajului BestJobs se remarcă o serie de locuri de muncă preferate de românii îngrijorați de situația financiară precară.
Ariile profesionale în plină dezvoltare pentru care se optează sunt IT şi securitate cibernetică, energie regenerabilă, conținut digital, investiții financiare şi sănătate. Candidații continuă să exploreze piața locurilor de muncă, realizând în medie peste jumătate de milion de aplicări lunar.
„Nu mai e nicio surpriză că stabilitatea locului de muncă a devenit un aspect esențial când vine vorba de alegerea carierei. Angajații români, însă, continuă să aplice constant pe bestjobs, atât din speranța de a accesa un salariu mai mare, cât și din dorința de a rămâne la curent cu cerințele de pe piața muncii.
Vedem cum apar și noi domenii care promit o carieră de viitor și care ajung să atragă tot mai mulți candidați, datorită evoluției tehnologiei și a stilului de viață al oamenilor.
De exemplu, preocuparea oamenilor pentru sănătatea mentală a dus la creșterea cererii pentru psihologi și terapeuți, așa cum nevoia de a gestiona mai bine finanțele a crescut interesul pentru analiști financiari și brokeri de investiții. Dacă vine vorba de tehnologie, remarcăm o cerere mare pentru specialiștii în AI și în securitatea datelor, dar și pentru ingineri în energie regenerabilă.
Unele dintre aceste joburi nici nu existau acum 10 ani sau nu erau la fel de căutate, ceea ce indică ritmul accelerat cu care se dezvoltă lumea în care trăim”, spune Ana Vișian.