- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Câți bani cere Florin Ristei pentru a cânta la un eveniment privat

02 Jun, 22:34 • Cornel Ghimeșan
Florin Ristei e unul dintre cei mai solicitați artiști din țară la evenimente private. Mulți români care își fac nunți, botezuri sau tot felul de petreceri îl caută pe solist pentru a cere o ofertă.
Câți bani cere Florin Ristei pentru a cânta la un eveniment privat

Pe Florin Ristei (36 de ani) îl știm cu toții de când era doar un puști și cânta în trupa Amicii. Prin anii 2000, când avea doar zece ani, făcea furori cu piesa „Ea este Dana, colega mea”, cu care a intrat în topurile muzicale. Artistul originar din Galați cântă de la o vârstă fragedă și a învățat să cânte și la vioară de când avea doar șase ani.

Citește și Cât plătesc bucureștenii când ies la restaurant. Șeful City Grill: „Venitul mediu e de 1.500 – 2.000 de euro pe lună, oamenii nu mai renunță la a ieși la restaurant”

Timpul a trecut, iar Florin Ristei a revenit în atenția publicului odată cu participarea și câștigarea X Factor, sub îndrumarea Deliei, mentorul său. Practic acela a fost momentul relansării sale pe piața muzicală din România. Au urmat concerte peste concerte, participarea la „Te Cunosc de Undeva”, a devenit prezentator la „Neața” și membru al juriului la X Factor. Cariera artistică a lui Ristei a avut un parcurs ascendent, iar astăzi se poate mândri cu faptul că e unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți cântăreți din România.

Câți bani ia Florin Ristei pentru o oră de cântat

Artistul a dezvăluit recent câți bani pentru un concert de o oră, însă a precizat că suma încasată nu e doar pentru el, ci se împarte la toți membrii trupei.

„Cât iau pe un concert?! 8.500 de euro cel puțin. Am 10 oameni. Iau 8.500 de euro pe o oră de cântat. Asta direct prin mine, pentru că nu mă vinde nimeni altcineva. Dacă auziți vreodată prețuri din altă parte, să ne sunați, că e mai ieftin”, a declarat Florin Ristei, potrivit revistei Unica.

Citește și Metoda prin care obții bani pe TikTok. Care este rețeta prin care îți poți transforma pasiunea în sursă de venit

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult