- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Câți bani cheltuie Călin Donca după ieșirea din închisoare. Stilul de viață al afaceristului s-a schimbat radical. „Cheltuiam cam 20.000 de euro pe lună și eram bine financiar”

31 Aug, 13:09 • Cornel Ghimeșan
Călin Donca e un cu totul alt om și are o cu totul altă viața de când a ieșit din închisoare. Afaceristul a povestit cum s-a schimbat totul după ce a fost eliberat.
Câți bani cheltuie Călin Donca după ieșirea din închisoare. Stilul de viață al afaceristului s-a schimbat radical. Cheltuiam cam 20.000 de euro pe lună și eram bine financiar

Călin Donca a primit o lecție dură cât a stat în spatele gratiilor, care l-a făcut să renunțe definitiv la lux și opulență. Afaceristul a povestit recent cât de mult i s-a schimbat viața de când s-a întors acasă, la familie.

Călin Donca a trecut printr-o perioadă foarte dificilă. A pierdut o mulțime de bani, prieteni, a stat departe de familie și a stat după gratii timp de trei luni de zile. Milionarul din Brașov a ajuns în arest, fiind acuzat de înșelăciune și operațiuni de manipulare a pieței de capital. Afaceristul a creat o criptomonedă pe care a tot promovat-o pe rețelele sociale, dându-se drept un mare om de afaceri. El spunea că moneda virtuală aduce sume de 100 de ori mai mari decât investiția, iar cei mai naivi i-ar fi dat în total 700.000 de dolari.

Citește și Cum afectează „frauda prietenoasă” comercianții. Sunt din ce în ce mai multe dispute de plată și abuzuri ale consumatorilor

Pe lângă asta, Donca a fost acuzat că a delapitat firmele pe care le deținea, fiind ajutat și de soție. Mai mult, a fost acuzat și de evaziune fiscală, oamenii legii precizând că a prejudiciat statul cu patru milioane de lei, prin neplata unor taxe și impozite.

Cum i s-a schimbat viața lui Călin Donca de când a ieșit de la închisoare

De când a ieșit din închisoare, Călin Donca este alt om. Spune că a învățat foarte multe din toată perioada în care a stat departe de familie, iar acum apreciază fiecare moment petrecut cu soția și copiii. Partea financiară nu mai înseamnă la fel de mult ca înainte pentru afacerist. Înainte cheltuia până la 20.000 de euro pe lună, iar acum e nevoit să se limiteze la 5.000 de euro.

„Noi cheltuiam cam 20.000 de euro pe lună și eram bine financiar. Acum, cu mai puțin, cu 5.000 de euro, considerăm suntem bine. Vacanțele erau o cheltuială foarte mare. A doua mare cheltuială erau petrecerile. Aveam în fiecare lună minim o petrecere unde cheltuiam 10.000 de euro. În primul rând erau copiii noștri, plus noi, plus zile de naștere ale copiilor. Deci aveam în fiecare lună petreceri. Și Puya zicea „O dată pe lună să ducem viață bună’, nu? Noi făceam petreceri și trebuia să mergem și la petrecerile altora pe care îi invitam. Ajunsesem să merg de 3 ori pe săptămână la petreceri”, a dezvăluit Călin Donca, în podcastul Anamariei Prodan.

Citește și Cât a ajuns să coste meniul zilei în Eforie Nord! Turiștii au fost șocați de diferențele de preț

Omul de afaceri a primit o importantă lecție și pe tema prieteniei. Abia după ieșirea din închisoare s-a convins cine îi e prieten cu adevărat.

„Sunt sătul, mai bine stau în natură cu copiii și soția. E mai mare bucuria când îmi văd copiii decât atunci când văd niște străini. La greu, din 150 de persoane, poate vreo 10 au stat lângă mine. M-au ajutat oameni de la care n-am crezut că voi primi ajutor. M-au surprins oameni care erau mai îndepărtați”, a mai dezvăluit el.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult