- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce a făcut femeia după ce a găsit în magazinul ei un portofel cu 4.500 de euro. Nimeni nu se aștepta

17 Aug, 09:41 • Bugiu ⁠Ana Maria
O femeie a găsit în propriul magazin o borsetă care conținea acte și un portofel cu 4.500 de euro în el. Nimeni nu s-a așteptat să recurgă la acest gest.
Ce a făcut femeia după ce a găsit în magazinul ei un portofel cu 4.500 de euro. Nimeni nu se aștepta

O femeie din județul Vrancea a găsit o borsetă chiar în magazinul în care lucra, din Popești. Ulterior, s-a dovedit că aceasta, pe lângă acte și alte documente, conținea și un portofel cu 4.500 de euro. Mioara, angajata care a găsit borseta, a așteptat până la finalul programului pentru a aștepta deținătorul borsetei să se întoarcă după ea. Întâmplarea a făcut ca acesta să nu mai apară, potrivit observatornews.ro.

După această situație, mulți s-ar fi așteptat ca femeia să facă borseta cadou pentru un prieten. De fapt, după ce a observat că deținătorul nu se întoarce după obiectul pierdut, Mioara a predat borseta la cea mai apropiată secție de poliție față de locul în care se afla magazinul.

Gestul Mioarei a fost foarte apreciat de către polițiști și aceștia nu au ezitat să o felicite public. După ce au analizat actele din interiorul obiectului, aceștia au constatat că deținătorul era un bărbat din Vâlcea. Nici măcar lui nu i-a venit să creadă că și-a recuperat totul.

Te-ar putea interesa și: Românii își golesc portofelele pentru minivacanța de Sf Maria Mare. Cât plătești pentru cele 4 zile libere

foto: portofelul cu 4.500 de euro

Ce a făcut femeia după ce a găsit în magazinul ei un portofel cu 4.500 de euro

Asta nu este o poveste cu final fericit, ci însăși realitatea, care demonstrează că mai există oameni cu spirit civic în lume.

Evenimentul s-a întâmplat în data de 14 august, la ora 15:00, când polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Cotești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a uitat, în cursul zilei de 13 august, borseta, la vinăria unde aceasta lucrează. Aceasta a specificat că deținătorul nu s-a întors pentru a recupera obiectul pierdut.

După analizarea tuturor documentelor, polițiștii au depistat care este deținătorul borsetei și au reușit să îl contacteze. Era un bărbat din județul Vâlcea. Pe lângă acte și carduri bancare, în borsetă se afla și un portofel cu bani cash, însumând 4.500 de euro.

Nu a durat mult până când borseta a ajuns la proprietarul ei. Cu ajutorul polițiștilor și al doamnei Ochiuz Mioara bărbatul și-a putut recupera totul în scurt timp și fără alte incidente.

Te-ar putea interesa și: Cea mai nouă metodă de înșelătorie online. Avertismentul Poliției Române. Iată la ce să aveți grijă când navigați pe internet