- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Ce a mâncat o româncă la ”all inclusive”, în Bulgaria. Toți au fost șocați când au văzut imaginile

06 Aug, 12:29 • Bugiu ⁠Ana Maria
Toți au fost șocați, atunci când o româncă a postat pe Facebook ce a mâncat în Bulgaria, la ”all inclusive”. Ce se întâmplă cu restaurantele de pe litoralul vecinilor.
Ce a mâncat o româncă la ”all inclusive”, în Bulgaria. Toți au fost șocați când au văzut imaginile

Tot mai mulți români preferă litoralul vecinilor decât pe-al nostru. Bulgaria e plină de români, mai ales în sezonul estival, pentru că majoritatea turiștilor aleg ”all inclusive”. Hotelurile care oferă aceste servicii sunt numeroase, iar prețurile lor diferă în funcție de lux și de poziționarea lor pe plajă, potrivit cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: Vară 2024. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o vacanță all inclusive în Maldive

foto: ”all inclusive”, Bulgaria

Ce a mâncat o româncă la ”all inclusive”, în Bulgaria

De la an la an, tot mai mulți români preferă să meargă la vecini, atunci când se gândesc să aibă parte de o vacanță la mare. Mulți sunt, însă, care aleg și destinații precum Grecia sau Turcia.

Hotelurile din Bulgaria sunt preferate de români, deoarece au renumita ofertă ”all inclusive”. Nu sunt multe stațiuni de la noi care oferă această variantă, astfel că oamenii se duc acolo unde cât mai multe din cerințele lor sunt atinse.

De multe ori, este mai convenabil să îți faci concediul la mare în altă parte decât în România, iar turiștii români s-au prins de acest lucru.

Asta se întâmplă și în cazul unei românce, care a postat recent pe pagina sa de Facebook ce condiții a avut aceasta la hotelul cu ”all inclusive”, la care a fost cazată în Bulgaria, la Nisipurile de Aur. Foarte multe persoane au fost surprinse.

Aceasta a etalat toate felurile de mâncare cu care angajații restaurantului îi așteaptă pe turiști. Românca a insinuat că nu a dus lipsă de nimic și că a fost mâncare pentru toate gusturile, de la tradițional la fusion. Asta s-a întâmplat și în cazul băuturilor.

Pentru o vacanță la vecinii din Bulgaria, românii plătesc aproximativ 6.000 de lei, așa arată site-ul booking.

În cadrul celor mai multe hoteluri de pe plajele bulgărești, există piscine, baruri și cafenele. Alte servicii includ și activități pentru cei mici, cum ar fi dans sau cântat.

Te-ar putea interesa și: Cât costă un sejur all inclusive pe litoralul românesc. Hotelierii au crescut numărul locurilor de cazarea cu 28% față de anul trecut