- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce mai face Lizuca, din „Dumbrava minunată”? Din ce își câștigă banii actrița Diana Muscă

27 Aug, 13:27 • Bugiu ⁠Ana Maria
Diana Muscă sau „Lizuca” din „Dumbrava Minunată”, după 44 de ani. Ce mai face fosta actriță și cu ce se ocupă în prezent.
Ce mai face Lizuca, din „Dumbrava minunată”? Din ce își câștigă banii actrița Diana Muscă

Lizuca din „Dumbrava Minunată” a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje din filmele pentru copii din perioada anilor ’80. Diana Muscă avea, pe atunci, 5 ani. Imediat după ce s-au încheiat filmările pentru poveste, fetița s-a retras din lumina reflectoarelor și a mărturisit că niciodată nu și-a dorit să fie actriță, potrivit cancan.ro.

Pentru actrița care acum are 49 de ani, Lizuca a fost primul și singurul rol al carierei sale cinematografice. Acum, Diana Muscă are o meserie care nu are nici o legătură cu lumea filmului.

Te-ar putea interesa și: Top 5 cel mai bine plătiți actori din lume în 2024. Starul de pe locul 1 are o avere de 800 de milioane de dolari!

foto: Lizuca (Diana Muscă), în „Dumbrava Minunată”

Ce mai face Lizuca, din „Dumbrava minunată”? Actrița Diana Muscă, după 44 de ani

Diana Muscă s-a născut în anul 1975 și primul și singurul său rol a fost cel din „Dumbrava minunată”, aceasta retrăgându-se din lumina reflectoarelor imediat după ce s-au încheiat filmările.

„Nu am simţit niciodată dorinţa de a face actorie”, a dezvăluit Diana Muscă pentru Kanal D.

La 19 ani, Diana s-a îndrăgostit de un austriac și a ales să plece de tot din România. Acum, Diana este stabilită în Austria, încă din anul 1994, căsătorită cu un austriac cu care are 4 copii și este jurist, de profesie.

„Am plecat în 1994. M-am căsătorit din dragoste. Mi-am urmat soțul, ne bucurăm de copiii noștri. Sunt mulțumită cu decizia pe care am luat-o și nu am regrete. A fost o experiență unică pentru mine filmul în care am jucat”, a mai povestit ea, pentru sursa citată.

Diana Muscă își amintește cu drag de platourile de filmare, de câinele Patrocle, în compania căruia a și stat timp de câteva luni, înainte de filmări.

„Câinele a stat la noi câteva luni înainte de filmări. Era foarte recunoscător şi s-a obişnuit la noi foarte repede”, a mai dezvăluit fosta actriță.

Te-ar putea interesa și: Câți bani încasează celebrii actori ai serialului fenomen Bridgerton! Una dintre cele mai îndrăgite actrițe a primit peste 400 de mii de lire sterline de la Netflix!