Grupul City Grill a realizat un sondaj despre ce mănâncă bucureștenii când ies în oraș și cât plătesc aceștia pentru o cină în doi, potrivit wall-street.ro.
City Grill are o cifră de afaceri de 31 de milioane euro, care este în creștere cu 18%, față de aceeași perioadă a anului trecut.
Te-ar putea interesa și: Cât plătesc bucureștenii când ies la restaurant. Șeful City Grill: „Venitul mediu e de 1.500 – 2.000 de euro pe lună, oamenii nu mai renunță la a ieși la restaurant”
foto/sursă: City Grill
Preferințele culinare ale bucureștenilor, potrivit sondajului realizat de City Grill, sunt, după cum urmează:
Pizza este mâncarea consumată de 64% dintre bucureșteni.
Restaurantele cu specific asiatic (libanez, chinez, japonez, indian, coreean) sunt din ce în ce mi plăcute de către locuitorii Capitalei.
“În evaluările restaurantului cel mai frecventat, indiferent care este acesta, pe prima poziție se află atmosfera. Restaurantul trebuie să fie perceput ca primitor și prietenos.
Să se potrivească cu nevoile individuale, bineînțeles, și să inspire, încredere – un aspect extrem de important, în special în HoReCa, unde relația interumană are un rol major”, precizează Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.
Pentru un prânz de luni până vineri, suma medie cheltuită pentru o singură persoană ajunge la 50 de lei. În weekend, un bucureștean plătește și 200 de lei pentru a servi masa la restaurantele din oraș.
În restaurantele City Grill, valoarea medie cheltuită este de 45 de euro.
Te-ar putea interesa și: Ionuț Păun, HR Director Grup City Grill, dezvăluie salariul uriaș oferit de Dragoș Petrescu unui ospătar: „2.000 de euro, cu tot cu beneficii și bacșiș”