- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce părere a avut un influencer britanic despre CFR! Declarații neașteptate după o călătorie cu trenul în România

05 Jul, 21:21 • Cornel Ghimeșan
Pentru români modul în care circulă trenurile CFR prin țară este perfect normal, însă pentru străini durata extrem de lungă a călătoriilor și condițiile pot fi extrem de deranjante. Iată ce reacție a avut un influencer după ce și-a luat bilet la clasa 1.
Ce părere a avut un influencer britanic despre CFR! Declarații neașteptate după o călătorie cu trenul în România

Un influencer britanic a vizitat România și a fost puțin dezamăgit de experiența sa cu CFR. Acesta a dorit să testeze condițiile din compartimentele de clasa I ale trenurilor și a ajuns la concluzia că, deși nu sunt „foarte rele”, prețul de 9 lire sterline plătit pentru călătoria de la București (Gara de Nord) la Brașov nu oferă o valoare foarte bună în schimbul condițiilor oferite de CFR.

Citește și: Fondurile de pensii private, creștere astronomică în mai 2024. Câți bani sunt acum în conturile românilor

„Nu e aşa de rău, este destul loc între scaune, este destul de spaţios, dar nu e nicio masă pentru un vagon de clasa 1. Prima clasă nu este prea impresionantă, ai două prize, un cuier. Credeam că va fi mai bine de atât. O să fiu onest, locurile astea sunt mai bune decât ale mele, au şi masă. Nu este o afacere bună să plăteşti pentru un bilet la clasa 1”, spune influencerul britanic, potrivit observatornews.ro

@matthewhaywoodx £9 first class train ticket in Romania🇷🇴 #fyp #foryoupage #travel #romania #matthewhaywoodx ♬ original sound – MatthewHaywoodX

Matthew, câștigător al show-ului „Survivor” UK, documentează fiecare experiență din România și o împărtășește cu urmăritorii săi de pe TikTok. Recent, el a savurat mici românești și a fost impresionat de acest preparat tradițional.

În prezent, Matthew are peste 40.000 de urmăritori pe TikTok și mai mult de 5.000 pe Instagram, unde continuă să împărtășească povești și impresii din călătoria sa în România.

CFR Călători are o super ofertă pentru cei care vor să se plimbe cu trenul! Vor primi reduceri de 20%, care se acordă în perioada 4 – 18 iulie, cei care cumpără Interrail Global Pass sau One Country Pass. Acestea sunt abonamente pentru călătorii cu trenul în ţările europene, cu valabilitate începând din 1 septembrie, după cum a anunţat joi CFR Călători, scrie Observator News.

CFR Călători vine cu reduceri pentru românii care vor să meargă cu trenul

Conform anunțului, reducerea se acordă categoriilor de călători Adult, Senior, Tânăr şi Copil, atât la clasa 1, cât şi la clasa a 2-a. De asemenea, reducerea pentru Interrail Global Pass are valabilitate flexi: 4, 5, 7 zile dintr-o lună, 10, 15 zile din două luni, dar şi valabilitate continuă: 15, 22 zile continuu, 1, 2 şi 3 luni continuu.

Reducerea pentru cei care optează pentru One Country Pass se aplică pentru următoarele ţări: Marea Britanie, Spania, Austria, Franţa, Italia, Benelux (Belgia, Olanda şi Luxemburg), Irlanda (Republica Irlanda şi Irlanda de Nord), Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Portugalia, România, Bulgaria, Croaţia, Macedonia, Letonia, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Turcia cu valabilitate flexi: 3, 4, 5, 6, 8 zile din 1 lună.

Citește și: Indicele FAO al prețurilor la alimente. Prețurile la carne, cereale și ulei au crescut în iunie 2024Ce părere a avut un influencer britanic despre CFR! Declarații neașteptate după o călătorie cu trenul în România

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult