- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce pensie primește mama lui Mihai Bendeac. Familia actorului are mai multe afaceri

20 Oct, 22:49 • Claudia Simion
Mama lui Mihai Bendeac a lucrat o viață întreagă în sistemul medical. A fost asistentă, iar de câțiva ani s-a pensionat.
Ce pensie primește mama lui Mihai Bendeac. Familia actorului are mai multe afaceri

Emilia Bendeac, mama lui Mihai Bendeac, a muncit mult, dar i-a și plăcut meseria ei. După o viață întreagă petrecută în domeniul medical, s-a pensionat și primește o sumă destul de modestă din partea statului. Pentru a putea face față cheltuielilor, Emilia Bendeac a continuat să fie activă și după pensionare. Mama lui Mihai Bendeac s-a reinventat, iar din 2023 este psiholog.

Citește și Amenzi colosale, de 5.000 de lei, pentru românii care stau la bloc. Ce reguli trebuie să respecți dacă ai geamuri sau balcoane

Fmilia lui Bendeac nu o duce rău deloc din punct de vedere financiar. Când era jurat la iUmor, de la Antena 1, Mihai Bendeac i-a donat tatălui său sume importante de bani, pe care părinții lui i-au investit în proprietăți imobiliare.

Ce pensie ia Emilia Bendeac

În 2023, mama lui Mihai Bendeac a luat din pensie suma totală de 25.500 de lei, conform declarației de avere a soțului ei, Dănuț Bendeac. Mai exact, mama actorului lua o pensie de circa 2.125 de lei pe lună. Pentru a se descurca cu banii, femeia și-a deschis un cabinet de medicină dentară în Sectorul 2 al Capitalei, iar anul trecut și-a deschis și un cabinet de psihoterapie.

„Probabil ca întrebarea care stă pe buzele tuturor este: «Ce poate determina o femeie să îmbrățișeze o profesie noua la vârsta de 60 de ani?» Întrebarea este pertinentă… Răspunsul rezidă în lucruri pe care le-am simțit sau pe care le-am observat de-a lungul vieții.

Înainte de toate, așa cum unii dintre voi ați putut citi în cartea «Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama», încă din copilărie și adolescență tatăl meu mă poreclise «Emca Grijulia» deoarece îmi făcusem o pasiune din a avea grijă de alții, din a mă interesa de ceilalți într-un mod empatic.

Cu timpul am început să fiu din ce în ce mai pasionată de psihologia umană. Dacă îmi permiteți o mică glumă, într-un fel sau altul, fiind mama lui Mihai, închipuiți-vă că am fost obligată să mă documentez despre psihicul uman… Bref, psihologia a devenit întâi o pasiune, apoi un obiect de studiu, apoi o materie pedagogica iar acum practică”, a dezvăluit mama lui Mihai Bendeac pe pagina cabinetului pe care-l deține în București.

Citește și Suma uluitoare de bani oferită de Pescobar unei sportive românce. „Sunt 100% sigur că în câteva luni va ajunge în primele 100 jucătoare de tenis din lume!”

Tatăl lui Mihai Bendeac e inspector la Inspecția Muncii. În 2023, a câștigat 70.944 de lei, ceea ce înseamnă că salariul său lunar este de 6.000 de lei. Pe lângă salariu, tatăl actorului a luat 6.000 de euro din închirierea unui apartament.