- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce salariu ar primi, de fapt, concurenții de la Insula Iubirii. Robert Braia spune adevărul neașteptat

04 Aug, 17:10 • Bugiu ⁠Ana Maria
Robert Braia a oferit multe detalii despre emisiunea „Insula Iubirii”, spunând că aceștia primesc chiar și bani, odată ce au bătut palma cu producătorii. Pentru a oferi aceste informații, a fost nevoie ca el să primească întrebări de la oamenii de pe un live de pe contul său de TikTok.
Ce salariu ar primi, de fapt, concurenții de la Insula Iubirii. Robert Braia spune adevărul neașteptat

Robert a oferit detalii despre emisiunea „Insula Iubirii”, în live-ul pe care l-a făcut pe contul său de TikTok. Concurentul a recunoscut că participanții emisiunii sunt plătiți, transmite cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: Prețuri mamut în resortul unde s-a filmat Insula Iubirii, de la Antena 1. Cât costă o cameră la hotelul unde se filmează show-ul

foto: Robert Braia și Bianca Mitroi, concurenți la „Insula Iubirii”

Concurenții de la „Insula Iubirii” sunt plătiți. Robert Braia dă din casă

Robert Braia, un fost participant la emisiunea „Insula Iubirii”, a dezvăluit recent pe TikTok că toți participanții la emisiunea moderată de Radu Vâlcan primesc o remunerație pentru participare.

Până acum, nimeni nu știa acest aspect, oamenii fiind interesați doar de acțiunea care se petrece în vilele cu piscină din Thailanda, dar se pare că Robert Braia a dat curs acestor informații.

Fostul concurent a fost întrebat de un utilizator pe pagina lui de TikTok dacă la „Insula Iubirii” ești plătit, unde Robert a răspuns afirmativ.

„Dacă mergi în calitate de concurent la Insula Iubirii, ești plătit?”, a întrebat un internaut.

„Da! Când mergi ca și concurent la Insula Iubirii, nu te gândești dacă ești plătit sau nu, pentru că nu te îmbogățești de pe urma remunerației.

Deci, nu te duci ca să fii plătit acolo, te duci din alte motive. Te duci să îți testezi relația, cel puțin eu din cauza asta m-am dus”, a răspuns Robert.

Ce spune Bianca Mitroi despre videoclipul care arată cum vandalizează mașina lui Robert Braia

În mediul online, informațiile circulă foarte rapid. Acest lucru se întâmplă și în cazul fostului cuplu Bianca și Robert, primii concurenți eliminați din cadrul emisiunii.

Pe internet, a apărut un videoclip cu Bianca, în care se vedea clar cum îi vandalizează mașina lui Robert, acesta reacționând foarte calm la ceea ce făcea iubita lui (în acel moment, cei doi formau un cuplu).

Gestul Biancăi nu rămâne nejustificat, aceasta recurgând la metoda răzbunării, după ce a aflat că Robert i-a aruncat cei doi motani de la balcon, animale pe care le iubea foarte mult.

Motivul lui Robert a fost rostit de către el în cadrul emisiunii, aruncând motanii din gelozie, pentru că Bianca le-ar fi iubit pe cele două feline mai mult decât pe el.

Ulterior, Bianca Mitroi a venit cu un răspuns pentru videoclipul în care ea aruncă cu pietre în mașina lui Robert.

„A apărut public videoclipul în care eu îi loveam mașina lui Robert, eram convinsă că se va întâmpla lucrul acesta.

Eu mi-am asumat asta din emisiune, am avut parte de cel mai mare șoc emoțional al vieții mele, gândiți-vă voi, să vi se smulgă ceea ce iubiți într-o manieră atât de tragică, cum ați fi reacționat?

Să vezi că ești filmat, da, este ușor, pentru că tu ai provocat asta și nu suferi tu.

Mașina se repară, s-a reparat deja, sufletul și rana nu se vindecă, ei nu se mai întorc înapoi.

Da, este vina mea că nu mi-am dat seama lângă ce om trăiesc și vă sfătuiesc pe voi să nu vă lăsați intimidați de absolut nimic, să fiți atenți la absolut și să nu fiți victimele unui abuz emoțional”, a spus Bianca Mitroi, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Câți bani încasează Radu Vâlcan pentru Insula Iubirii. Suma enormă primită de prezentator pentru moderarea reality show-ului