- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Ce salariu are Prințul William. Suma colosală a fost dezvăluită într-un nou raport legal

25 Jul, 14:02 • Cornel Ghimeșan
Prințul William a primit o sumă uimitoare din venitul primului său an întreg de la moșia Ducatului de Cornwall. Mai exact, 30 de milioane de euro! Vezi mai jos toate detaliile.
Ce salariu are Prințul William. Suma colosală a fost dezvăluită într-un nou raport legal

Pentru cei ce nu știu, Prințul William a primit suma colosală de 30 de milioane de dolari din venitul primului său an întreg de la moșia Ducatului de Cornwall, titlu și proprietate pe care le-a moștenit când tatăl său, regele Charles, a urcat la conducere.

Te-ar putea interesa și Unde isi petrec luna de miere Printul William si Kate Middleton

Ducatul de Cornwall a publicat Raportul anual integral joi, dezvăluind un excedent de 30,4 milioane de dolari pentru exercițiul financiar 2023-2024, primul an complet al Prințului William ca Duce de Cornwall.

De asemenea, această sumă acoperă cheltuielile oficiale, caritabile și private ale Prințului William și ale lui Kate Middleton, alături de cei trei copii ai lor.

Mai mult decât atât, pentru că este membru activ al familiei regale, Prințul de Wales nu primește un venit tradițional, dar cheltuielile sale anuale sunt acoperite în principiu de Ducatul de Cornwall, o proprietate înființaă de regele Edward l III-lea în 1337 pentru a oferi fonduri pentru moștenitorul tronului.

Prințul William a avut parte de schimbări în ultimii doi ani

Proprietatea despre care este vorba are valoare foarte mare, mai precis, un miliard de dolari.

Aceasta se întinde pe 130.000 de acri în 23 de comitate din Anglia și Țara Galilor și include terenuri, ferme, case și alte bunuri pentru a-i întreține pe moștenitor și pe familia sa.

În anul 2022, atunci când regele Charles a urcat la tron, Prințul William a devenit noul duce de Cornwall și șef al moșiei, conform People.com.

De altfel, raportul a evidențiat actualizări ale patronajelor Prințului William, inclusiv o schimbare a rolului său la Asociația de Fotbal.

Este deja bine știut faptul că acesta este fan dedicat fotbalului, iar acum va fi patron al FA, o funcție deținută și de bunica sa, Regina Angliei.

Mai mult decât atât, prințul a fost președinte al FA din 2005, deci, schimbarea reflectă rolul său principal de Prinț de Wales.

Citește și Filmul povestii de dragoste dintre Printul William si Kate Middleton se filmeaza in Romania

Astfel că, Prințul William va avea noi patronaje la Welsh Guards Charity și Royal Cornwall Agricultural Association, deci va deveni președinte al Asociației Victoria Cross și George Cross.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult